Starul Janet Jackson trece prin momente dificile la început de an. Cea mai de succes soră a regretatului Michael Jackson a anunțat prin intermediul rețelei sociale Facebook că din cauza problemelor de sănătate trebuie să se opereze și e nevoită să amâne și turneul său muzical „Unbreakable”, cel puțin până la primăvară.

Janet va fi supusă unei intervenții deoarece e suspectă de cancer laringian.

”Am aflat de la medici că trebuie să mă operez cât mai curând. Cu mare părere de rău vă anunţ că trebuie să amân turneul mondial „Unbreakable” până în primăvară. Fiecare dată va fi reprogramată. Vă rog să vă păstraţi biletele. Rugaţi-vă pentru mine, pentru familia mea şi pentru întreaga companie, în aceste clipe dificile. Nu voi mai face niciun comentariu în plus”, a scris cântăreața în vârstă de 49 de ani.

Conform unui apropiat al familiei Jackson, “Katherine și Joe sunt foarte speriați și suportă greu această situație. Le este frică să nu mai piardă un copil. Janet a fost foarte curajoasă, încercând să își ascundă teama de față cu părinții ei, însă a avut o cădere nervoasă în prezența soțului ei, Wissam, atunci când Kathrine și Joe nu erau în preajmă.”, a notat site-ul american Radar Online.

Dacă tumoarea este de natură canceroasă, acesta ar fi sfârșitul carierei muzicale a lui Janet Jackson.

Credit foto: Facebook