Așa s-a întâmplat și zilele trecute. Cei doi s-au reîntâlnit și au imortalizat imediat momentul, iar apoi au postat imaginea pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor.

Jane Seymour arată fenomenal  la aproape 70 de ani și este neschimbată, în timp ce partenerul ei din film s-a schimbat total. A renunțat la plete, a slăbit și a albit, dar nu și-a pierdut deloc farmecul din tinerețe, fiind și acum un bărbat care atrage toate privirile.

Jane Seymour și frumuselul Sully s-au reîntâlnit la 26 de ani de la premiera serialului „Dr. Quinn”. Cum arată acum actoriiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Actrița a publicat imaginea cu ei doi pe terasa unei vile, alături de textul: „Veri cu Sully!”, lăsând de înțeles că și-au făcut un obicei să se vadă în fiecare vară. Jane poartă o rochie roșie cu flori albe și zâmbește frumos în brațele lui Joe Lando, care poartă o geacă bleumarin și un tricou maro, în timp în spatele lor se vede oceanul.

Actorul  este un familist convins și este căsătorit din 1997 cu Kirsten Barlow, cu care are patru copii: Jack Neville (născut în 1998), Christian Antonio (născut în 2001), Kate Elizabeth (născută în 2003) şi William Joseph (născut în 2007).

„Dr. Quinn – Medicine Woman’ a fost urmărit timp de cinci ani în perioada 1993-1998, cele 149 de episoade ale producției având record de audiență.

 

Citește și: