„N-am fost niciodată mai fericită”, a transmis Jane Seymour prin intermediul câtorva instantanee postate pe Instagram. Nu apare singură în ele, ci alături de bărbatul care a făcut-o să mai dea o șansă iubirii,

Chitaristul John Zambetti e cel lângă care Jane Seymour radiază. Acesta face parte din trupa The Malibooz de peste 50 de ani.

Și ea, și prietenii spun că e mai fericită ca oricând lângă noul ei iubit

Jane Seymour și noul ei iubit, John Zambetti. Foto: InstagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Despre noua ei relație, prietenii au declarat, pentru People: „Jane nu a fost nicicând mai fericită. În ultimul timp, pur și simplu strălucește. John iubește aventurile și distracția la fel de mult ca Jane. A fost minunat să-i văd apropiindu-se”.

Și Joe Lando, partenerul cu care vedeta a jucat în serialul „Dr. Quinn, Medicine Woman”, a ținut să o felicite. „E grozav să de văd așa. Sunt fericit pentru tine. John este un tip cu adevărat drăguț. Bravo ție, domnișoară Jane”, i-a scris actorul.

Ultima relație a lui Jane Seymour a durat 9 ani

Jane Seymour și fostul ei iubit, David Green. Foto; Profimedia
Jane Seymour și fostul ei iubit, David Green. Foto; Profimedia

Acum câteva luni, actrița încheia o relație de nouă ani cu producătorul de film David Green. Acesta o și ceruse în căsătorie, dar l-a refuzat. A considerat că ar fi lucrul care ar strica definitiv dinamica relației lor. Nu a vrut ca acesta să fie asociat cu ideea soțului numărul cinci. „Am decis că ne e mai bine ca prieteni”, a spus fosta fată Bond despre sfârșitul relației ei cu David.

Iată că actrița născută în Marea Britanie nu a stat să plângă în pernă, ci la orizont a apărut John Zambetti. Cei doi s-au afișat la super concertul susținut de U2 într-o sală record, nou-nouță și ultra spectaculoasă, din Las Vegas. Apoi, s-au postat și pe Instagram.

Jane Seymour are patru căsnicii la activ

Jane Seymour și primul ei soț, Michael Attenborough. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Jane Seymour s-a măritat de patru ori și tot de atâtea ori a divorțat. Prima dată s-a căsătorit cu Michael Attenborough, cu care a stat din 1971 până în 1973. Patru ani mai târziu ajungea din nou la altar, de data aceasta cu Geoffrey Planer, dar iubirea s-a stins după numai un an. Între 1981 și 1992 a fost căsătorită cu David Flynn. Ultimul mariaj, cel mai lung, cu James Keach, a durat din 1993 până în 2015.

„Sunt încă foarte apropiată de toți bărbații cu care am fost măritată sau cu care am avut relații, să fiu sinceră”, spunea Jane Seymour pentru The Times.

Actrița din „Dr. Quinn, Medicine Woman” are patru copii

Vedeta are patru copii. Katherine Flynn s-a născut în 1982 și e actriță, producătoare și fotografă. Sean Michael Flynn a venit pe lume trei ani mai târziu. Și el a urmat o carieră în industria divertismentului, fiind regizor și producător.

Când avea 44 de ani, Jane Seymour a adus pe lume gemenii ei și ai celui de-al patrulea soț. Kristopher este singurul dintre copii care nu a vrut să-și câștige banii din entertainment, ci are studii în domeniul afacerilor. Fratele lui geamăn, John, este actor.

Citește și: Cum arată astăzi gemenii lui Dr. Quinn. Jane Seymour a născut la 44 de ani, cu mari probleme, fiind la un pas de moarte

Citește și: E ziua lui Jane Seymour! Cum arată fără machiaj? Cele mai recente imagini cu ea i-au uimit pe fani