Jane a devenit celebră pentru rolul fetei Bond din filmul James Bond din 1973, în care a jucat alături de Roger Moore,  „Live and Let Die’, dar și pentru rolul de excepției din celebrul serial „Dr Quinn’. Aceasta a atras toate privirile, serile trecute, când și-a făcut apariția la aniversarea de 100 de ani a Women’s Brain Health Initiative, ce a avut loc la Los Angeles. Evenimentul a adunat multe nume sonore de la Hollywood, precum și Sharon Stone  și Andie MacDowell, dar Jane a reușit încă o dată să atragă privirile tuturor. Și asta, pentru că la aproape 70 de ani, celebra actriță este superbă.

Women’s Brain Health Initiative 100th Anniversary Of Women’s Suffrage Gala – ArrivalsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Îmbrăcată într-o rochie pastel, asortată cu o pereche de pantofi nude, ea a pozat pentru fotografii prezenți la eveniment, iar nimeni nu crede că frumoasa Jane a împlinit 69 de ani.

Jane Seymour a devenit anul trecut cea mai în vârstă actriță care a pozat în revista Playboy.  I s-a propus să pozeze în celebra revistă pentru bărbați și  aceasta nu a stat pe gânduri și a răspuns pozitiv provocării.

În interviul care însoțea fotografiile, Jane afirmă că, acum, se simte mai bine și mai sexy ca niciodată. Recunoaște că are infinit mai multă încredere în ea și în imaginea ei decât atunci când era mult mai tânără.

‘Mă simt confortabil în pielea mea’, afirma ea, iar asta se vede în toate instantaneele. Zâmbetul sincer, privirea directă, fără a fi însă lipsită de feminitate, toate acestea atrag ca un magnet.

‘De obicei, când ai vârsta mea, te simți invizibilă’, admite Jane, afirmând însă că nu e și cazul ei. Recunoaște însă senină că nu încearcă să demonstreze nimănui nimic.

Jane este mamă a patru copii: Katherine, de 36 de ani, Sean, de 32, și a gemenilor Kristopher și John, de 22 de ani.

În ciuda faptului că nu se mai află nici la prima, nici la a doua tinerețe, actrița și-a păstrat o siluetă de invidiat.  Ea respecta cu strictete cateva reguli de frumusete si practica frecvent sport. Rezultatele sacrificiilor pe care le face Jane Seymour pentru a-si pastra aspectul s-au vazut insa la un eveniment recent din Los Angeles.

„Am grija sa am tenul mereu cu adevarat curat – exfoliez si folosesc apa rece, plus o crema hidratanta excelenta, care intra adanc in pori. Intotdeauna folosesc SPF si port palarie si ochelari de soare la plaja. Chiar si asa, am grija sa extrag si putina vitamina D naturala.”, susține Jane.