Cei doi sunt părinți pentru Poppy, de 16 ani, Daisy, de 15, Petal, de 9 ani, Buddy, de 7 ani, și River, care vara aceasta va împlini doi ani.

Într-un interviu recent, întrebată dacă a închis capitolul maternității, Jools, și ea în vârstă de 43 de ani, a replicat că, deși inițial așa avea de gând, între timp s-a răzgândit și i-ar plăcea să rămână însărcinată până de ziua ei, în luna noiembrie a acestui an.

”După 44 de ani cred că voi fi un pic cam bătrână (ca să mai am copii – n. red.). Sunt foarte fericită cu ce am, dar un bebeluș mi-ar plăcea”, a declarat Jools, care este designer de haine pentru copii.

Diferență de 14 ani între primul și ultimul născut

Deși între primii născuți diferența de vârstă este mică, între primul copil și mezin sunt aproape 14 ani. Jools a mai mărturisit că nu și-a imaginat niciodată că va exista așa o diferență mare de ani între copiii ei. Însă mezinul Riley, spune ea, e pur și simplu adorat de ceilalți. ”Îl iubesc la nebunie! Pur și simplu îl adoră! Nu vorbește el prea mult, cu atâta zgomot în jur și cu toată lumea care vorbește în numele lui, dar toată lumea îl adoră!”.

Jools a povestit și câteva dintre provocările de care se lovește. În timp ce are o fată care a ajuns la vârsta la care deja începe să aibă povești de amor cu băieții, în același timp are un copil după care trebuie să se țină non-stop, ca să nu cadă. Sunt provocări foarte diferite, care pot deveni epuizante. ”Dar cred că fac o treabă foarte bună!”, a mai spus ea.

fetele si sotia lui Jamie OliverSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Treaba lui Jamie Oliver e să facă lucrurile periculoase

Cât despre Jamie Oliver, de 43 de ani, cel mai cunoscut bucătar din lume, și el și-ar mai dori un copil, însă nu e toată ziua acasă astfel încât să-și ajute soția mai mult. Când este acasă în weekend, ceea ce nu se întâmplă tot timpul, el are grijă de cei mici, iar Jools poartă discuții ”profunde” cu primii născuți.

Treaba lui Jamie, spune Jools, e să facă lucrurile periculoase, așa cum ar fi rafting cu copiii. ”Eu asta nu fac!”, explică Jools.

Foto: Hepta

Vezi și ”Bucătarul dezbrăcat”, cel mai vestit chef din lume, are probleme uriașe. Nici nu mai știe pe unde să scoată cămașa

Citește și: