Ceea ce, recunoaște el, nu e simplu. Prin urmare, profită de orice îl poate ajuta. În acest sens, de folos îi e o aplicație pentru telefonul mobil, care îl ajută să știe în orice moment unde îi sunt copiii.

Sigur, nu toți copiii lui – Poppy Honey Rosie, de 16 ani, Daisy Boo Pamela, de 15 ani, Petal Blossom Rainbow, de 9 ani, Buddy Bear Maurice, de 7 ani,  și River Rocket Blue Dallas, de 2 ani – sunt suficient de mari ca să aibă telefon mobil. Dar toți cei care dețin unul sunt urmăriți în permanență.

 

View this post on Instagram

 

❤️

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

Aplicația se dovedește mai cu seamă utilă în cazul celor două adolescente, care, în acest fel, nu-și pot minți părinții legat de locul în care se află.

”Așa că, dacă una dintre fete spune <> și văd că merge în Reading, atunci avem o problemă”, declară Jamie. În vârstă de 43 de ani.

Există, însă, și un revers al medaliei, pentru că și copiii știu în orice moment unde se afșă tatăl lor.

Văd inclusiv viteza cu care acesta circulă, așa că îl pot trage oricând la socoteală. ”Pot să mă monitorizeze și să vadă cât de repede conduc. E incredibil”, mai spune vedeta.

În ciuda notorietății sale, Jamie Oliver, care are o avere impresionantă, e un om cu picioarele pe pământ, cu probleme ”lumești”. Zilele trecute, un hoț a încercat să-i intre în casă, dar Jamie a reușit să-l prindă și să-l imobilizeze până la venirea poliției.

Citește și: