Intr-un interviu recent, Jamie Oliver a destainuit ca i-ar fi facut placere sa gateasca la nunta celor doi. Chiar a trimis o scrisoare la Palatul Kensington, anuntandu-si intentiile.

In scrisoare, bucatarul in varsta de 43 e ani ii anunta pe miri ca avea sa le aduca cei mai buni chefi in regat, dar si din SUA. Insa raspunsul la propunerea sa a fost cel mai rau din cate se poate: niciunul.

Concret, dupa cum declara Jamie Oliver, nimeni nu s-a sinchisit sa-i raspunda, ceea ce, admite, l-a jignit. „Nu am primit niciun raspuns. E o poveste adevarata”, a mai spus vedeta, unul dintre cei mai bogati bucatari din lume.

Mai mult, Jamie, care detine restaurante in intreaga lume, creand, practic, un imperiu, sustine ca si-ar fi oferit serviciile gratuit. „As fi facut-o pe gratis”, a spus el. In cazul lui nici macar faima nu mai conteaza atat dde mult, el fiind, practic, cunoscut in intreaga lume.

E clar insa ca Harry si Meghan si-au dorit altceva. La momentul nuntii lor, in mai, anul acesta, presa britanica a scris ca la receptie s-a comandat inclusiv pizza.

Vezi si Băiatul lui Jamie Oliver are doar 8 ani și deja poate face ceva ce foarte puțini adulți știu. Merită toată admirația!

Citeste si: