Pur și simplu nu vrea să fie confruntată cu schimbările care se petrec fără voia ei. ”Nu mă uit în oglindă. Nu voi mai arăta niciodată cum arătam și nu vreau să mă confrunt cu acest gând zi de zi”, a declarat actrița.

Vedeta a mai spus că a renunțat la toate oglinzile din casă din acest motiv, păstrând una doar în baia conjugală. Însă de fiecare dată când iese din duș se întoarce cu spatele la oglindă. ”Când ies din duș, am de ales. Pot să-mi usuc părul privindu-mă în oglindă sau să mă întorc cu spatele. Mă întorc cu spatele la oglindă și mă simt excelent”, afirmă actrița.

Într-un interviu recent, actrița americană, care are în palmares atât un premiu Bafta, cât și un Glob de Aur, a ținut să dea femeilor și câteva sfaturi, să renunțe din când în când la lucruri, pentru a face loc pentru nou în viața lor.

”Renunț la oameni, renunț la haine, renunț la posesiuni. Renunț la idei. Cele mai importante renunțări se referă la propriile limitări și percepții legate de cine sunt eu. Cum aș putea să mă aștept de la agentul meu să mă vadă într-un fel diferit (și să-mi caute altfel de roluri – n. red.) dacă eu nu mă văd diferit?”, întreabă retoric, pe bună dreptate, actrița din ”True Lies”.

Vezi și Are 83 de ani, dar arată fabulos! Iată dieta Sophiei Loren și la ce trucuri de frumusețe apelează

Citește și: