Este vorba despre Sela Vave,de numai 21 de ani. Cum presa a scris că actorul ar fi într-o relație cu ea și că acesta este adevăratul motiv al despărțirii lui Foxx de Holmes, actorul de 51 de ani s-a simțit dator să iasă public cu o declarație.

El a negat zvonurile, precizând că este vorba despre o relaţie profesională.

Suține că e mentorul ei

Într-o înregistrare publicată pe contul său de Instagram, Foxx a afirmat că este mentorul lui Vave şi că a îndeplinit un rol similar pentru Ed Sheeran şi Nick Cannon.

ea e cantareata de 21 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Când l-am cunoscut pe Ed Sheeran, nici nu ştiam cum arată. A dormit la mine pe canapea timp de şase săptămâni – apoi a avut realizări minunate”, a spus el.

Actorul, recompensat cu Oscar pentru rolul cântăreţului de muzică soul Ray Charles în filmul biografic ”Ray” (2004), a adăugat: ”Când e vorba despre femei, avem de-a face cu un dublu standard.”

„În cazul bărbaţilor, lucrurile sunt în regulă, dar când vine vorba de femei, vor să insinueze că este altceva la mijloc, dar o să încercăm ne apărăm în acest caz”.

„Şi aşa cum am spus, am vorbit cu mama fetei, care şi-a pus toată încrederea în mine”.

Foxx, care deţine un faimos studio de înregistrări în propria locuinţă, în care a găzduit muzicieni precum Kanye West, susţine că acuzaţia potrivit căreia ar avea o relaţie cu Vave este o încercare de a ”crea scandal”.

Citește și: