Acesta a fost văzut plecând de la petrecerea organizată în cinstea sa, cu ocazia împlinirii a 52 de ani, în compania unei femei misterioase.

Actorul a petrecut într-un club din Hollywood, în compania unor prieteni, după care a fost văzut urcând în mașină în compania unei brunete.

Actorul, îmbrăcat sport, modern, s-a urcat pe locul din dreapta șoferului, iar ea în spate, însă gesturile lor din mașină spun totul. Deși aflată pe locul din spate, aceasta a întins o mână și i-a mângâiat actorului fața, ceea ce nici lui nu i-a displăcut deloc. Dimpotrivă, semn că lucrurile aveau să evolueze în seara respectivă.

ea este noua iubita a lui Jamie FoxxSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

După despărțirea de Katie Holmes, nici el, nici actrița de 40 de ani, fostă soție a lui Tom Cruise, nu au făcut niciun comentariu. De altfel, întreaga lor relație a fost una foarte discretă. Cei doi nu au apărut niciodată în public până la o gală din 2018. A fost prima oară când au apărut pe covorul roșu ca un cuplu. Ulterior, s-a mai întâmplat o singură dată, la Met Gala, anul acesta.

După despărțirea de Katie, Jamie a fost văzut de mână cu cântăreața debutantă Sela Vave, cu 30 de ani mai tânără decât el. La un moment dat, presa mondenă a scris că ea s-ar fi mutat în vila lui. Jamie, însă, a negat zvonurile, spunând că e o relație strict de afaceri, el ajutând-o pe ea să se lanseze în muzică.

Vezi și Pentru ea s-a despărțit de Katie Holmes? Actorul Jamie Foxx, suprins de mână cu o cântăreață care nu are nici jumătate din vârsta lui

Citește și: