Bebelușul se alătură astfel surioarelor sale, Dulcie, de 5 ani, și Elva, de 3 ani.

Cea care a făcut anunțul este chiar soția actorului, Amelia Warner. Într-o fotografie postată pe Instagram se pot vedea trei perechi de încălțăminte de copii, cea mai mică fiind o pereche de botoșei.

 

View this post on Instagram

 

So proud of these three glorious girls, it’s an honour being their mummy..feeling incredibly lucky today #happymothersday

A post shared by Amelia Warner (@awarnermusic) on

”Sunt atât de mândră de aceste trei fetițe, e o onoare să le fiu mamă… Mă simt incredibil de norocoasă”, a scris ea.

Anul trecut, când a anunțat într-o emisiune TV că soția lui așteaptă încă un copil, Dornan spunea că simte și vede că el și soția lui fac și pot face ”copii minunați”. Prin urmare, mai afirma el, ”Dacă și soția mea dorește, vom continua să facem până când nu mai putem”.

Tot atunci declara că nu contează sexul copilului și că cele două fetițe ale sale abia așteaptă ca bebelușul să vină pe lume.

În toamna anului trecut, Jamie vorbea și despre cum e să fii părinte. ”Să fii tată e cel mai bine!”, recunoștea el, afirmând că e minunat pentru el și soția lui să fie motivați de dorința de a fi cei mai buni părinți. Tot ce-și dorește, a spus el, e să aibă copii fericiți.

În 2016, când avea o singură fată, recunoștea că și-ar dori mult și un băiat, admițând însă că e vorba despre o dorință cumva egoistă. Prin urmare, e foarte posibil ca el și soția lui să continue să procreeze până va veni în familie și un moștenitor de sex masculin.

Vezi și Starul din ”Fifty Shades of Grey” devine tată pentru a treia oară

Citește și: