Remus Ionuț Dumitrache, cunoscut pe numele de scenă Jador, este mai mult decât un cântăreț, el fiind un model pentru foarte mulți tineri. Tânărul se mândrește cu o carieră de succes în indusria muzicală, dar și cu un aspect fizic invidiat de mulți. E drept că are și mare grijă de el: sală, regim alimentar strict și chiar mici intervenții estetice, cum a fost cea recentă de la nas.

Cântărețul de manele impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale impecabile din cadrul evenimentelor la care participă, dar și cu postările din mediul online, unde e tot timpul impecabil, un adevărat sex simbol.

Fără secrete față de publicul lui, Jador își ține la curent fanii cu orice mișcare pe care o face. Așa se face că, recent, acesta și-a informat fanii că s-a pus pe slăbit, pentru că nuj mai e mulțumit de fizicușl său.

Cum s-a gândit Jador să slăbească

Jador a povestit prin intermediul unor InsaStory-uri că își dorește să slăbească și că a apelat la o dietă specială. Mai specailă decât ai crede. Artistul a declarat că nu a mai mâncat nimic de aproximativ trei zile și că a băut doar apă.

„Ideea e că m-am îngrășat foarte tare și țin o cură. De vreo trei zile nu am mâncat nimic, nimic, doar am băut apă. Am învățat să stau flămând”, a spus el în mașină, oarecum amuzat.

artistul-se-plange-ca-s-a-ingrasatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

E aceeași dietă pe care și Lili Sandu a ținut-o la un moment dat, când era în America.

Recent, vedeta în vârstă de 42 de ani, le-a dezvăluit internauților că, la un moment dat în viața ei, a ținut o dietă extremă, în care, practic, a fost lipsită de hrană. 7 zile a consumat doar apă și s-a simțit excelent, spune ea, specificând că asta s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani.

“Reconectarea cu natura este pentru mine una dintre cele mai bune terapii. Pe lângă aceasta, cele 10 minute de meditație, pe care o practic zilnic de ani buni, mă ajută să fac periodic o introspecție în interiorul meu, să-mi aud gândurile și pur și simplu să fiu in liniște.

Este important să ne ascultăm și să punem pauză tocmai pentru a ne regăsi acel echilibru între minte, corp și suflet.

În urmă cu câțiva ani, atunci când locuiam în Los Angeles, am avut curajul de a ține o formă de post (fasting) de 7 zile doar cu apă. A fost incredibilă toată experiența, mai ales că limitarea minții mele și frica și-au arătat încă de la început “colții”, dându-mi neîncredere că aș putea face eu așa ceva, dar la sfârșitul acestor zile m-am simțit mai bine și mai în formă ca niciodată.

Am fost, bineînțeles, sub supravegherea doctorului meu naturopat, care îmi monitoriza evoluția zi de zi, și așa ar trebui să fie în cazul în care apelați la genul asta de curățare a organismului și nu numai.

Marea mea uimire a fost să-mi dau seama că pentru aceste 7 zile apa m-a “hrănit” îndeajuns încât să nu întâmpin vreo problemă medicală.”, a povestit Lili Sandu pe Instagram.

Vezi și De ce afecțiune rară suferă Jador. Chiar el a recunoscut

Citește și:

Bianca și Marius Moga au dat din casă. Cum se înțeleg cei doi?

Nu se mai ascunde! Cum a fost surprinsă Cristina Ciobănașu cu noul ei iubit? Apariție rară cu cei doi