Anunțul artistului a șocat întrega lumea. Cântărețul se pare că are grave probleme de sănătate, motiv pentru care a ales să renunțe la cariera ce l-a consacrat.

Jador s-a fotografiat pe patul de spital, în timp ce primea oxigen și perfuzii. Artistul de nici 30 de ani a dat de înțeles că se confruntă cu probleme de sănătate, acesta părând motivul din spatele deciziei.

Momentele dramatice prin care a trecut Jador. Părinții lui s-au îmbolnăvit de cancer la distanță de trei luni

artistul-s-a-pozat-pe-patul-de-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Jador se confruntă cu probleme de sănătate

Cântărețul și-a anunțat fanii că va scoate câteva piese în următoarea perioadă, iar cu ajutorul lui Dumnezeu va încerca să își revină cât mai repede. Totuși, sfârșitul anului va însemna și finalul carierei sale, spune el.

”Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie. Împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte! In cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu va supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a scris Jador pe rețelele de socializare.

Postarea sa a devenit imediat virală și a strâns sute de comentarii. Fani din întreaga țară speră că este vorba doar despre o glumă. Totuși, nu este prima oară când Jador ajunge la spital în 2023.

Jador, pe perfuzii în noaptea de Înviere

Jador și-a pus comunitatea pe jar și în noaptea de Înviere, în urma publicării mai multor imagini în care apărea întins în pat, cu perfuzia la mână.

Deși a împărtășit cu admiratorii săi momentul nu tocmai plăcut prin care a trecut, Jador a fost destul de reținut în privința explicațiilor. Acesta a ales să nu dezvăluie motivul din spatele vizitei sale la spital și iată că la fel procedează și acum.

Vezi și De ce afecțiune rară suferă Jador. Chiar el a recunoscut

Citește și:

Mama lui Stephan Pelger, monument de durere la incinerarea fiului ei. Cum a apărut la ceremonie. Ce vedete au venit să își ia „adio”

Adriana Bahmuțeanu și soțul ei ajung la bisturiu. Ce intervenție estetică își fac amândoi înainte de nuntă: ”Împreună și la bine și la rău”