Jador a explicat care este, de fapt, starea lui de sănătate, cum se simte în aceste momente și ce urmează pentru el.

În urmă cu câteva zile, Jador a șocat pe toată lumea în momentul în care a postat în mediul online o imagine în care se afla pe patul de spital, iar alături a lăsat un mesaj prin care își anunța fanii că la sfârșitul acestui an va renunța la cariera lui muzicală.

Toată lumea s-a întrebat care este motivul real și dacă situația este, într-adevăr, atât de gravă pe cât artistul a prezentat-o. În cadrul unui vlog recent, Jador  a explicat care este starea sănătății lui, dar și care îi sunt planurile acum.

Jador  a mărturisit că problema de sănătate cu care se confruntă se poate rezolva cu operație, însă în continuare își susține ideea conform căreia se va lăsa definitv de cântat după terminarea acestui an.

Artistul a vrut să-și liniștească fanii cu privire la starea sa și să îi asigure de faptul că nu este o problemă gravă. Cu toate ac estea, susține el, îl afectează destul de mult în ceea ce privește cântatul.

”Ce să am mai mult decât o posibilă moarte?”

Mi-e un pic rău acum, dar e operabil, e ok. Doar că partea nasoală e că o să mă las de cântat. Mă afectează pe partea asta.

În rest e operabil, adică ce să am mai mult decât o posibilă moarte, o îmbrățișez și pe ea dacă vine, nu mi-e frică de ea. Doar că nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum, că am fost golan, m-am cumințit acum, de curând.

Poate că ăsta e și testul, nu știu.(…) Până în decembrie mai am câteva piese de scos și din decembrie o să întrerup activitatea. O să terminăm, nu știu, Dumnezeu știe ce se întâmplă.

Am muncit mult, sunt filmate clipurile. Ciudat, am muncit toată viața ca să ajung aici și acum sunt nevoit s-o las. E o chestie, nu-mi vine să cred. Sunt nevoit, că nu vreau, îți dai seama. Cred că toate sunt un cumul”, a spus Jador în cadrul vlogului „La o tură”.

Elena Merișoreanu, mesaj tranșant pentru cei care susțin că Jador ar fi apelat la o strategie

Zilele trecute, Elena Merișoreanu a sărit în apărarea lui Jador, după ce manelistul ar fi fost acuzat că anunțul bolii e o strategie.

Vestea că Jador își va încheia cariera muzicală din cauza problemelor de sănătate a venit ca un trăsnet peste fanii săi, dar și a colegilor de breaslă. Artistul a fost asaltat cu sute de mesaje, în care oamenii și-a exprimat părerea de rău, în legătură cu situația prin care trece artistul, dar au fost și mulți care l-au acuzat pe Jador că a apelat la o strategie.

Elena Merișoreanu este bună prietenă cu Jador, astfel că a sărit imediat în apărarea artistului. Îndrăgita interpretă de muzică populară a transmis un mesaj pentru răutăcioși și mărturisește că Jador nu are nevoie de astfel de strategii, fiind unul dintre cei mai căutați artiști ai momentului.

„I-am spus că este un băiat puternic și că la vârsta lui nu se poate să se dea bătut. I-am spus că fie pozitiv. Era încrezător, dar și puțin așa în dubiu. L-am încurajat(…)

El este un bun prieten, este ca un copil, el întotdeauna, chiar dacă ne vedem mai rar, vorbim la telefon. Este un băiat extraordinar, un băiat atât de cuminte și un băiat care nu a irosit banii, și-a ajutat familia, și-a cumpărat casă. Are bănuții puși de-o parte, nu cred eu.

El e atât de iubit, un impresar din Italia mi-a spus că dacă reușesc să-l aduc, îmi face cel mai frumos cadou. Toată lumea este înnebunită după el”, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru WOWbiz.ro.

Elena Merișoreanu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Jador. Artista susține că artistul este un om prea bun și nu i-ar sta în fire să facă asemenea strategii de care este acuzat.

„Este un băiat foarte responsabil prin ceea ce face. El, din generația tânără, e pe val. Nu are motive să facă strategii. Cei care vorbesc aiurea să știți că vorbesc fără temei pentru că el nu face asta.

Zic alții că vai e strategie, nu e nicio strategie. El are prea multe oferte ca să facă așa ceva. Cântă în țară, în străinătate. Pentru mine el este un băiat cuminte și mă rog pentru el că este tânăr”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Cu ce probleme de sănătate s-ar confrunta Jador

În timp ce fratele lui Jador a declarat public că artistul ar fi suspect de cancer la colon, mai ales că există antecendente în familie, Bogdan Mocanu, coleg de breaslă al lui Jador, a oferit o versiune puțin diferită.

„Jador are o problemă de la esofag în jos până în stomac. Nu stiu exact din care capăt plecă problema. Cert este că trebuie să se opereze, asta este cel mai important pentru el. Îi sunt afectate corzile vecale.

Nu știu daca va putea să revină pe scenă, dacă recuperarea este ok, bănuiesc că da. Sper că cariera lui muzicală să nu se oprească aici. Avem atâția oameni de încântat, eu cu versurile, iar el cu vocea lui.

Chiar sper să nu se întâmple nimic. Acesta ar fi un moment în care să vă faceți o cruce sau să va gândiți frumos la prietenul nostru, la Jador.”, a decarat Bogdan Mocanu pentru Spynews.ro.

Citește și:

Fostul soț al lui Jennifer Lopez tocmai a devenit tată pentru a șaptea oară! Prima fotografie cu bebelușul lui Marc Anthony! Mama are numai 24 de ani!

Sebastian Țopescu, dezvăluiri de suflet despre sora lui, Cristina Țopescu: „Era cel mai sensibil om pe care l-am cunoscut”. Ce spune despre regretatul lui tată