În urmă cu câteva luni, Jador a surprins pe toată lumea, după ce și-a anunțat retragerea din muzică, de pe patul de spital. Artistul a preferat să fie discret în legătură cu problemele de sănătate cu care se confruntă, dar a dat de înțeles că situația e gravă, așa că speculațiile nu au întârziat să apară.

Astfel, s-a zvonit că artistul ar suferi de cancer și că starea lui de sănătate ar fi gravă, mai ales că el însuși a pomenit despre moarte. Acum, Jador a ținut să-și liniștească fanii și a vorbit despre problemele cu care se confruntă, dar și motivul pentru care se va retrage din domeniul artistic, retragerea fiind programată chiar pentru sfârșitul acestui an.

Cântărețul a spus că nu are cancer, ci doar o problemă la nivelul esofagului. Cât despre renunțarea la cariera de artist, Jador a precizat că vrea să se ocupe de afaceri care să-i aducă și mai mulți bani.

”Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica, sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil, așa cum spune presa, nu am cancer la colon, nu am alte boli scrise de presă. Sunt foarte bine! Am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine.

Mă las de muzică în decembrie, pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți. Atâta tot, vă pup!”, a spus Jador pe contul său de TikTok.

abia-acum-a-spus-de-ce-suferaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Carmen Harra vrea să-l ajute

Imediat după ce Jador a anunțat că are probleme de sănătate, prezicătoarea Carmen Harra a abordat și ea subiectul. Carmen Harra spune că a primit un semn în timp ce încerca să afle detalii despre viitorul cântărețului.

Văzând că Jador are nevoie de sprijin în ceea ce privește sănătatea sa, clarvăzătoarea a spus că dorește și poate să-l ajute, menționând că medicii sunt pe un făgaș greșit. Astfel, ea a cerit familiei artistului să o contacteze pentru a discuta despre măsurile pe care Jador ar trebui să le ia pentru a se vindeca.

Sunt născuți în aceeași zi

Un aspect interesant dezvăluit de Carmen Harra este legătura spirituală pe care o simte cu Jador, legată de data de naștere. Cântărețul s-ar fi născut exact la 40 de ani după ea, pe aceeași dată, mai precis pe 25 martie. Prin această conexiune, clarvăzătoarea simte că are o înțelegere profundă a destinului său și că poate să-i ofere ghidare și susținere în călătoria sa.

„Eu, când mi-ai dat data nașterii, am zis: ce coincidență că nimic nu e întâmplător. Eu sunt născută în 25 martie 1955, el este născut în 25 martie 1995. S-a născut cu 40 de ani după mine, exact în aceeași zi, exact în aceeași lună.

Noi suntem foarte puternici, acesta nu este un suflet de om să moară oricum, pentru mulți ani în viitor. Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie.

Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal, pentru că am mai multe lucruri să le spun despre ce se întâmplă cu el. Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații’’, a declarat Carmen Harra, conform Wowbiz.ro.

Îi prevestea nunta, dar surpriză!

Conform previziunilor sale, Jador va reuși să depășească problemele de sănătate. Carmen Harra mai spunea că Jador va depune eforturi pentru a-și recăpăta sănătatea și va reuși să treacă peste aceste momente dificile.

În plus, Carmen Harra prezicea că viitorul lui Jador va fi luminos și că se apropie o mare schimbare în viața lui. Ea dezvăluia că vedea o nuntă în viitorul lui Jador. Mai mult, chiar iar artistul afirma că simte că este pregătit să facă acest pas important în viața sa. Conform previziunilor clarvăzătoarei, este posibil ca Jador să își unească destinele cu alesea lui la sfârșitul anului 2023.

„Până în martie 2024, el are șansa să cunoască alți oameni interesanți. Pe mine nu m-ar surprinde dacă în viața lui ar apărea cineva brusc sau dacă el cu această fată face o decizie majoră pe parcursul acestui an, în special în toamnă, spre finalul anului.

Pe mine nu m-ar surprinde dacă el s-ar căsători cu această fată sau dacă s-ar muta împreună. Și-ar lega destinele, pentru că momentul de a o face este foarte favorabil pentru el”, mai declara Carmen Harra.

Jador s-a despărțit de iubită!

Numai că, iată, lucrurile stau cum nu se poate mai diferit. Jador s-a despărțit de iubita lui, Alexandra Dobbia. Anunțul a fost făcut chiar de artist: ”Am luat-o în direcții diferite”.

Artistul părea că și-a găsit fericirea în brațele unei superbe domnișoare, iar fanii îl felicitau pentru alegerea făcută. Se pare că lucrurile frumoase durează puțin, astfel că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, spre surprinderea tuturor.

”Bună, oameni buni! Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate! A fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Așa că vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like, comentariu de încurajare.

Sper că înțelegeți că am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiul necesar pentru tranziția care va urma după această despărțire. Vă mulțumesc pentru înțelegere și Doamne ajută!”, a spus Jador, pe Instagram. În urmă cu doar câteva săptămâni existau zvonuri că Jador și iubita lui s-ar fi logodit.

Vezi și Fratele lui Jador vine cu detalii despre starea de sănătate a cântărețului. De ce boală ereditară ar suferi: ”Ultima decizie e la Dumnezeu” dar și Jador, noi declarații despre starea lui de sănătate. Cât de gravă este, de fapt, boala cu care se luptă

Citește și:

Alina Sorescu, victorie în procesul cu Alexandru Ciucu: „Am văzut suferința în toate formele ei”. Ce a decis instanța

Salma Hayek, pozată de paparazzi în „uniforma” ei preferată de vară, costumul de baie, pe iaht, în Mexic. La 57 de ani e superbă, tonică și senzuală