”Vă spun, eram îngrozită când a început totul”, povestește vedeta. ”Eram în duș într-o zi și m-am trezit cu șuvițe întregi de păr în mâini. Și mă gândeam îngrozită <>. A fost unul dintre acele momente din viața mea când pur și simplu tremuram îngrozită de frică”.

Jada, în vârstă de 46 de ani, mărturisește pe contul de Facebook că întotdeauna a fost mândră de părul ei și că avea un întreg ritual de îngrijire. Acum realizează cât de norocoasă a fost și încearcă să învețe să trăiască cu noua imagine și cu pierderea ei.

Mai rău e medicii nu știu care e cauza căderii părului ei. O boală, cu siguranță rară, o face să rămână fără pic de păr. Însă testele de până acum nu au arătat vinovatul.

În final, Jada spune că a învățat să accepte această nouă realitate din viața ei, mai cu seamă că sunt oameni care trăiesc cu boli cu adevărat îngrozitoare, așa cum e cancerul.

„Chiar şi cu teama pe care o simt în continuare am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe”, dezvălui Jada.

Apoi, vedeta mărturisește că și-a pus și altfel problema. ”Dacă Dumnezeu vrea să-mi ia părul, să-l ia”, a gândit ea. E un fel de preț pe care îl plătește pentru tot ceea ce are în viață, pentru tot binele de care a avut parte. Și e împăcată cu acest lucru.

În plus, mai spune ea, chiar a început să aprecieze turbanele. ”Mă simt ca o regină”, mai spune vedeta, mamă a doi copii.

Vezi și Învățăturile lui Will Smith despre iubire și căsnicie, la aniversarea a 20 de ani de la nuntă – Vezi și cum arătau ca mire și mireasă|FOTO

Citește și: