Actrița și cântăreața în vârstă de 47 de ani a povestit recent că resimțea o uriașă presiune în 1997, când, în cele din urmă, l-a luat de bărbat pe Will Smith. ”Era o presiune imensă să fiu o tânără actriță, să fiu însărcinată, pur și simplu nu știam ce să fac. Dar știam că nu vreau să fiu măritată”, a declarat ea recent.

”Primul trimestru (de sarcină –n. red.) a fost îngrozitor. Și eram foarte supărată că trebuia să mă mărit. Eram furioasă. Am mers plângând către afurisitul de altar, am plâns tot drumul”, a mai povestit vedeta.

”Nu am fost de acord niciodată cu această instituție (căsătoria – n. red.). Nici acum nu sunt”, a explicat Jada. ”Faza cu până la moarte, sunt de acord cu ea, dar toate celelalte reguli și idei… Titulatura de soție, definiția unanim acceptată – nu sunt de acord cu toate acestea”, a mai spus soția lui Will Smith.

Will Smith abia aștepta să se însoare

În ceea ce-l privește pe Will Smith, în vârstă de 50 de ani, el simțea complet diferit de Jada. El abia aștepta să se căsătorească. ”Fără glumă, de la vârsta de 5 ani îmi imaginam cum va fi familia mea”, a declarat acesta,

Jada suține că a știut din primele clipe că este însărcinată, imediat după partida de amor cu Will. Acesta chiar a povestit cum, imediat după ce făcuseră sex, Jada i-a spus că sigur a rămas însărcinată. Ceea ce s-a dovedit a fi adevărat, fiind vorba de primul copil al cuplului, Jaden.

Vezi și Cel mai dificil moment din căsnicia lui Will Smith: ”45 de zile în șir….”. Secretul căsniciei lor

Citește și: