Jackie Chan, poate cel mai cunoscut actor de origine asiatică, admite că într-o perioadă umbla tot timpul amețit, ceea ce i-a adus o grămadă de probleme.

Într-o biografie recentă, actorul de 64 de ani recunoaște că a fost dependent de alcool și că asta i-a influențat inclusiv relațiile cu familia.

Totul a început in momentul în care a devenit faimos la scară mondială. Deja în țara sa era o celebritate. După primul film care a ajuns în Occident, a câștigat jumătate de milion de dolari, din care a cumpărat pe ceasuri pentru echipa sa de cascadori.

Însă celebritatea l-a schimbat în rău: „Beam tot timpul. Într-o dimineaţă am distrus un Porsche, iar după-amaiză un Mercedes-Benz. Toată ziua erau ameţit”.

Amenința cu bătaia jurnaliști și paparazzi la ordinea zilei. „Eram chiar un ticălos”, recunoaște el.

În biografia „Never Grow Up”, actorul povesteşte cum l-a aruncat în cameră pe fiul său de numai 2 ani, într-un acces de furie. 

„L-am prins cu o mână şi l-am aruncat cu putere în canapea. Dacă se lovea de laturi ar fi păţit ceva foarte grav”, scrie Chan. După acest episod, însă, nu a mai recidivat niciodată.  

Vezi și Fiica lui Jackie Chan s-a căsătorit cu iubita ei. Celebrul tată e distrus!

Citește și: