Sperau să aibă o vacanță frumoasă și relaxată în Bali, după un an greu în care artista și-a pierdut mama. Însă, vacanța s-a transformat  în una de coșmar, întrucât insula pe care se află a fost închisă și nu au mai putut să plece, rămânând izolați acolo de trei săptămâni. Din turiști, Lora și Ionuț au devenit localnici.

92139631_3437564489594303_8899518836877819904_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Lora a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea Vorbește lumea și a dezvăluit care este situația de acolo, precizând că trebuie neapărat să se mute din locul în care stau pentru că vor rămâne fără curent din cauza unei sărbători din Indonezia.

„Vrem să ne mutăm neapărat de aici. Urmează 3 zile de liniște și întuneric. Este o sărbătoare și se sting luminile, vom rămâne fără curent electric, fără internet și încercăm să ne orientăm spre o vilă mai mare. Este foarte frumos aici unde suntem, în Sidemen,  doar că  ne sperie că fiind hotel o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare. Așa că ne trebuie un loc cu bucătărie”, a spus Lora.

Cu toate acestea, artista și iubitul ei s-au împrieten în Bali cu alți șapte români, cu care ar urma să se mute împreună într-o vilă mai mare, iar Lora încearcă să profite de carantina pe insula de vis, pentru a filma un nou videoclip.

Citește și: