Pe numele real Ivana Marie Trump, ea  este o femeie de afaceri și fost fotomodel american și este fiica președintelui american Donald Trump  și a primei sale soții, fostul model Ivana Trump. Frumoasa blondă  a fost vicepreședinte executiv al companiei tatălui său – The Trump Organization – și a servit drept consilier în consiliul emisiunii tatălui său The Apprentice. Din ianuarie 2017, s-a mutat la Washington, D.C.,  după ce soțul ei, Jared Kushner, a fost numit în funcția de consilier principal al președintelui Statelor Unite de către tatăl ei.  Începând cu sfârșitul lunii martie 2017, Trump a început să lucreze în administrația tatălui ei ca asistentă a președintelui american.

IvankaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Ivanka este astăzi  un etalon de frumusețe pentru multe femei, însă aceasta este acuzată de presa de peste Ocean că „trișează” la acest capitol și ar fi apelat la bisturiu pentru a afișa un look perfect, fiind foarte schimbată față de cum arată pe vremea când era fotomodel.

E adevărat, fiica președintelui american nu are foarte multe intervenții, ci a apelat la medicul estetician doar pentru a-și mări sânii și pentru a-și corecta nasul, având la activ două operații de rinoplastie prin care și-a subțiat și îndreptat nasul. În plus, adesea poartă lentile de contact colorate pentru a-și face ochii verzi.

Ea este căsătorită din 2009 cu Jared Kushner au o fiică şi doi băieţi: Theodore, născut în martie 2016, Joseph, în vârstă de 4 ani, şi Arabella, de 6 ani.

Ivanka s-a născut în Manhattan, New York, și a urmat cursurile școlii Chapin până la vârsta de 15 ani, când a fost transferată la Choate Rosemary Hall în Wallingford, Connecticut. A început să lucreze ca fotomodel la vârsta de 16 ani și  a absolvit Școala de afaceri Wharton în 2004. Apoi, ea  și-a lansat propria linie vestimentară, și-a făcut colecții de bijuterii, accesorii și pantofi sub brandul Ivanka Trump.

Mai mult, Ivanka  este o autoare de succes, având scrise mai multe cărți printre care:  “Women Who Work: Redefining the Rules for Success”  sau prima ei carte, “The Trump Card: Playing to Win in Work and Life,” care a devenit best-seller în New York Times în 2009.