Băiatul prezentatoarei TV, care are acum 12 ani, e fermecat de tărâmul magic de poveste, de toate atracțiile din parc, iar 3 zile par de fiecare dată insuficiente.

„Am fost cu Tudor pentru a patra oară la Disneyland Paris și probabil că o să mai mergem și a cincea oară, nu știm, vom vedea.

A fost vreme rece, 19-20 de grade, a plouat, lume multă, destul de aglomerat, dar foarte frumos ca atmosferă. Se statea la coadă aproximativ 25-35 de minute la fiecare atracție, dar acolo timpul trece foarte repede. Am reușit să acoperim cam tot în cele 3 zile”, a mărturisit Iuliana Tudor pentru Click!.

a-bucurat-si-ea-de-vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

La 12 ani, Tudor e medaliat cu aur la scrimă

Fiul Iulianei Tudor, deja preadolescent, face scrimă deja de 5 ani și este foarte pasionat de acest sport. În luna iunie, Tudor a câștigat medalia de aur la echipe, în cadrul Campionatelor naționale de scrimă, organizate de Federația națională de scrimă.

„Suntem foarte mândri de Tudor și de reușitele lui la scrimă. Este ocupat toată vara. A avut un concurs internațional în Bulgaria, două cantonamente în Grecia și urmează încă unul la Cheile Grădiștei.

În luna iunie a câștigat medalia de aur la Campionatele Naționale de scrimă. Antrenorii Sandu Constantin și Lucian Dina sunt cei datorită cărora copiii merg cu drag, din pură plăcere, la scrimă”, mărturisea pentru aeeași sursă Iuliana Tudor.

Cum își menține Iuliana Tudor greutatea de la 20 de ani: ”Când am pus 2-3 kg…”Pasiune și adrenalină! Cât de fericită e Mihaela Rădulescu lângă Felix al ei! În curând vor bifa 10 ani de relație

Cine este soțul vedetei TVR

Toată lumea o cunoaște pe Iuliana Tudor ca fiind vedeta simbol a postului național de televiziune, însă puțini știu ceva, orice, despre soțul ei. Răzvan, bărbatul cu care prezentatoarea de la TVR este împreună de două decenii, este patronul unei firme profitabile, scrie Playtech.

În timp ce Iuliana Tudor s-a aflat mereu în lumina reflectoarelor, soțul acesteia, Răzvan Văcăroiu a preferat să fie mai rezervat cu aparițiile publice. Răzvan este un om de afaceri prosper și proprietarul unei companii specializate în consultanță pentru afaceri și management. Doar în anul 2015, societatea condusă de soțul Iulianei Tudor a avut un profit de aproximativ 48.000 de euro.

De asemenea, Răzvan mai este și manager general al unei firme care se ocupă cu realizarea de fațade ventilate pentru clădiri.

Cât despre faptul că lui Răzvan nu îi place să se afișeze în public, Iuliana spune că s-a obișnuit, dar că l-a început acest lucru a afectat-o.

Te schimbă experiențele pe care le trăiești împreună… Soțului meu nu-i place să fie în centrul atenției. Eu nu prea vorbesc despre soțul meu, pentru că nu prea îi place. Nu se simte bine în lumea asta a noastră. La început m-a durut că nu voia să meargă cu mine nicăieri. Și i-am spus de multe ori că mi-ar plăcea să fie cu mine. dar apoi am înțeles că e greu să te adaptezi dacă nu îți place. Am înțeles și acum sunt de acord cu asta”, a spus la un moment dat moderatoarea TV.

Ce spune vedeta TVR despre soțul ei

Ne-am cunoscut în biserica, la slujba de Înviere, acasă, în Băicoi. Eram vecini, dar nu ne știam. Atunci ne-am întâlnit și m-a întrebat, banal, cât e ceasul. Așa s-a legat totul.

Numai că, după o săptămână, i-am spus că ne despărțim. Mi-era cumva teamă. Este o diferență de 8 ani între noi. Mi se părea mult… mi se părea că are intenții mult prea serioase pentru cine eram eu atunci.

M-a cautat din nou și a complotat cu mama să vina de ziua mea (împlineam 18 ani) cu o surpriză… multe, foarte multe flori. Atunci am ales să văd ce se mai întamplă și am lăsat lucrurile în voia lor. Nu mi-am mai propus nimic și, în general, când nu-mi mai propun nimic, îmi ies cele mai bune lucruri din viață. Așa s-a întâmplat și cu el”, a povestit Iuliana într-un interviu.

Vezi și Iuliana Tudor, secretul siluetei de adolescentă. Alimentul „minune” pe care îl consumă zilnic

Citește și:

Pasiune și adrenalină! Cât de fericită e Mihaela Rădulescu lângă Felix al ei! În curând vor bifa 10 ani de relație

Câți ani a împlinit iubita lui Virgil Ianțu și cu ce se ocupă, de fapt. „La mulți ani, perfecta mea!”