Începând de duminică, 9 octombrie, Iuliana Tudor va realiza o emisiune în intervalul orar 18.00 – 19.30. “Petrecere” va fi realizată sub formă unei întâlniri cu persoane publice, oameni populari, iubiţi şi apreciaţi de marele public, care vor dezvălui amintiri despre petrecerile la care au participat. Discuţia va fi presărată cu muzici vechi, în funcţie de preferinţele invitatului.

“A-ţi cunoaşte prima muzică şi istoria ei ţine de elementară cultură generală. A readuce în atenţie muzici vechi şi foarte vechi, epocile în care au fost create, este cumva o datorie pentru un post dedicat culturii, “neinfectat” de trend-urile tabloidizării, un radio care ţine la decentă şi la eticheta, aşa cum este Smart FM”, spune Iuliana Tudor.

iuliana-tudor-la-smart-fm

Iuliana Tudor este încântată de noul proiect.

“Vom afla împreună cum erau petrecerile la care domniile lor participau, ce muzică se asculta, ce mâncare era aşezată pe masă, ce băuturi se consumau, care era anturajul, ce făcea ca o petrecere să fie memorabilă”, mai spune cunoscuta realizatoare.

Iuliana Tudor are în palmares cinci premii APTR pentru producţia “O dată în viaţă” şi că moderator TV. Experienţă ei cuprinde o arie extrem de vastă de genuri TV.

Marius Tucă despre Iuliana Tudor

“Iuliana Tudor este numele de referinţă, numărul 1 din punct de vedere al credibilităţii în ceea ce priveşte folclorul, muzică tradiţională. Atâta vreme cât site-ul nostru Mişcarea de rezistenţă promovează şi susţine muzică populară autentică, prin festivalul “Tarafuri şi fanfare”, alăturarea numelui Iulianei Tudor brandurilor noastre este o consecinţă firească. Ea va promova alături de noi ideea de tradiţie, rădăcina şi identitate”, spune Marius Tucă, proprietarul postului de radio Smart FM şi al site-ului “Mişcarea de rezistenţă”.

Credit foto: PR