Iuliana Tudor, în vârstă de 45 de ani, este foarte atentă la alimentația ei. Vedeta încearcă să mănânce cât mai echilibrat și are chiar și un aliment minune în dietă, despre care spune că nu lipsește din meniul ei zilnic.

„Pătrunjelul nu-mi lipseşte din alimentaţie, îl consum zilnic”, a spus ea pentru Click.

Totuși, asta nu înseamnă că nu are și ea plăceri ca toată lumea. Doar că încearcă să mențină un echilibru. ”Dacă mănânc o zi tort de ciocolată, atunci o săptămână am grijă să echilibrez dieta cu alimente mai sănătoase: fructe, legume, iaurturi”, a mai spus prezentatoarea TV, menționând însă că nu e suficient de disciplinată pentru a ține diete.

cum isi mentine iuliana tudor greutateaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„Eram ca o legumă”. Iuliana Tudor, burnout din cauza emisiunilor în direct

Iuliana Tudor a vorbit recent despre partea mai puțin strălucitoare a televiziunii și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat din cauza programului încărcat.

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta muncește din greu, de ani buni, și spune că a făcut numeroase sacrificii pentru carieră. Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, aceasta a vorbit despre momentele grele ale vieții din televiziune.

Primii ani de televiziune au costat-o pe aceasta timp, prieteni, familie. Ea spune că a renunțat la tot pentru a se putea dedica meseriei de jurnalist.

„Am renunțat la tot, cred că dacă nu aș fi renunțat la tot, nu ieșea așa. Am renunțat la prieteni, la timpul petrecut cu partenerul meu de viață, cu părinții mei.

Am pierdut pe drum foarte mulți prieteni, am renunțat la mine. Când spun la mine, eu nu mâncam, nu dormeam, nu fumam, beam Cola și cafea, doar atât.

Au fost ani în care am și dormit în televiziune. Pentru Cerbul de Aur, îmi aduc aminte că am stat vreo trei nopți, vrei 72 de ore cu totul, nemâncată, nedormită, numai ca să am timp cu toate, ascultam muzică până cădeam alături de Elise Stan (realizatoare TVR). Cred că a fost travaliul necesar pentru ce sunt eu astăzi”, a explicat Iuliana Tudor, în cadrul podcastului de pe YouTube.

A renunțat la televiziune din cauza oboselii

În 2004, prezentatoarea TV s-a retras din televiziune, după un episod de burnout. Vedeta ajunsese la epuizare psihică din cauza programului încărcat.

„Corpul meu a zis ‘gata, până aici, nu se mai poate’. Imunitatea a fost cea care mi-a făcut probleme, oboseală foarte multă și din cauza faptului că lucram numai în direct. Asta e o solicitare fizică, mentală. A doua zi eram ca o legumă. Și asta timp de zece ani.

Nu e ușor și pentru o femeie, e greu. Am căzut, a fost o resetare totală. Am gândit și regândit tot drumul până atunci. Aia poate fi o cădere, am luat-o de la zero, nu profesional neapărat. Am renăscut cumva altfel. A fost o lecție, cumva, pe undeva, am greșit ceva. Șansa asta ar fi putut să revină, dar dacă până acum sunt bine, înseamnă că mi-am înțeles lecția”, a povestit ea.

Vezi și Cum își menține Iuliana Tudor greutatea de la 20 de ani: ”Când am pus 2-3 kg…”

Citește și: