Vedeta TVR si gazda emisiunii “O dată-n viață”, Iuliana Tudor, s-a relaxat și și-a încărcat bateriile pentru noile proiecte, în insula Rhodos, din Grecia. Timp de o săptămâna, Iuliana a pus telefonul pe silent și s-a bucurat de mare și de soare, dar și timp de calitate petrecut în familie.

“Cred că oricare dintre insulele Greciei e frumoasă pur și simplu! În fiecare există același aer romantic, de poveste, absolut cuceritor. În Rhodos e la fel. Răsăritul și apusul… o poezie!”

Iuliana Tudor a fost încântată de mâncare, vinuri și împrejurimi

Aici a fost ridicată una dintre cele 7 minuni ale lumii, mai exact Colosul din Rhodos. Orașul medieval, Patrimoniu UNESCO este unic. Iuliana Tudor spune că s-a lăsat purtată de străduțele mici, cu taverne cochete și magazine în care găsești de la arme vechi până la costume de epocă, cu flori pretutindeni, cu oameni deschiși, prietenoși care se bucură că ești acolo, că-i descoperi, îți oferă o bere la cizmă, un recipient cu o măsură uriașă sau un vin specific zonei, vinuri extrem de bune, cu tradiție.

Credit foto: arhiva personală

Iuliana Tudor

”Peștele și fructele de mare se gătesc în atâtea feluri încât vacanța a fost prea scurtă să le pot încerca pe toate. Absolut delicioase. Ca să nu mai vorbesc despre dulciuri.”, a mai adăugat Iuliana Tudor. ”O călătorie ca o poveste, de fiecare dată în Grecia! Deja mi-e dor…”, a spus vedetea TVR, care pregătește noi surprize telespectatorilor săi.

Credit foto: arhiva personală

Credit foto: arhiva personală