Iuliana Tudor, gazdă a emisiunii “O dată-n viațăși Ambasador al Crucii Roșii Române, s-a implicat în sprijinul oamenilor care au căzut victime în clubul Colectiv în seara tragică de vineri, 31 octombrie, și a spitalelor implicate în salvarea și ajutorarea persoanelor afectate.

Vedeta TVR s-a alăturat campaniei cu strângere de fonduri “Nouă ne pasă! Împreună dăruim speranță”, inițiată de Crucea Roșie Română, și a postat pe pagina ei oficială de Facebook detaliile demersului, îndemnând pe toată lumea să se implice.

În aceste momente, mai mult ca niciodată, nu este nevoie de cuvinte. Acum e nevoie de tăcere, de rugăciune și de ajutor. Crucea Roșie ne îndeamnă să le fim alături!”, a spus Iuliana Tudor.

 

Primele sume vor fi direcționate către spitale

În prima etapă a campaniei „Nouă ne pasă! Împreună dăruim speranță” fondurile vor fi direcționate către unitățile sanitare care asigură asistența pentru persoanele afectate sub formă de consumabile (feșe, comprese, medicamente etc.) cheltuieli adiacente tratamentului asigurat de spital, în funcție de nevoile semnalate de fiecare unitate medicală și de fondurile colectate.

În etapa a doua a campaniei, fondurile vor fi direcționate către supraviețuitorii incendiului aflați în tratament la domiciliu după externarea din spital, în funcție de nevoile semnalate de fiecare unitate medicală și de fondurile colectate.

Un sms la 8827 înseamnă 2 euro!

 

 

Credit foto: PR