Iuliana Luciu, sora îndrăgitei actrițe Nicoleta Luciu, a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să fie o mămică tânără, însă norocul nu a fost de partea ei. Într-un interviu recent, vedeta, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit motivul pentru care nu are încă un bebe.

Vedeta a declarat că, în momentul de față, acest lucru nu mai este o prioritate și a lăsat totul în voia lui Dumnezeu.

Resemnată: ”Totul depinde doar de ce mi-a pregătit Dumnezeu”

Chiar dacă nu este mamă, Iuliana Luciu are experiențăîn relațiile cu copiii. ”Acum, că am ajuns la 35 de ani, mi se pare că totul depinde doar de ce mi-a pregătit Dumnezeu, nu mai am planuri în legătură cu asta. Dacă se întâmplă bine, dacă nu, asta e.”, a declarat Iuliana Luciu, pentru fanatik.ro.

Deși nu are copii, Iuliana Luciu a mărturisit că petrece foarte mult timp alături de nepoțeii săi.

„Eu mă pun la mintea nepoților mei și facem toate nebuniile specifice vârstei, pentru că îi iubesc enorm. Când erau în București ne vedeam aproape în fiecare zi, acum, că sunt la Miercurea Ciuc, îi văd mai rar, dar îmi este foarte dor de ei.”, a mai adăugat Iuliana Luciu.

Iuliana Luciu, dezvăluiri inedite despre primul job

Iuliana Luciu a vorbit recent și despre primul său job, dar și cum și-a câștigat primii bani, la doar 15 ani.

Aceasta a povestit că a împărțit la acea vreme pliante la semafoare, cu diferite electrocasnice de vânzare, pentru a-și cumpăra ce își dorea.

„Primii bani pe care i-am făcut au fost pe la vârsta de 15 ani, când, alături de cea mai bună prietenă de atunci și cu care am rămas bună prietenă și acum, împărțeam pliante pe la semafoare cu tot felul de electrocasnice de vânzare. Cam 4 ore pe zi, după școală făceam asta. Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr”, a mărturisit Iuliana Luciu.

Totodată, Iuliana Luciu a precizat că nu este o fire cheltuitoare și este foarte cumpătată cu banii, chiar și când vine vorba de shopping.

„Nu sunt o fire cheltuitoare. Nici la shopping nu îmi place să merg”, a adăugat vedeta.

Vezi și S-a scris despre Iuliana Luciu că se iubește cu Cristi Mitrea. Primele declarații ale sorei Nicoletei Luciu

Citește și:

Oana Lis și-a recuperat verigheta, după ce o amanetase pentru a face rost de bani: „Au căutat-o două săptămâni la topitorie…”

Lora, probleme în paradis? Artista a plecat singură în vacanță, la un hotel de 5 stele: ”Meriți!”