A fost una dintre cele mai bune și strânse finale din istoria concursului „Vocea României”, de la PRO TV. Iulian Nunucă, din echipa lui Tudor Chirilă, a câștigat trofeul și premiul în valoare de 100.000 de euro, după o luptă strânsă cu Andra Botez (Irina Rimeș), Teodor Debu (The Motans) și Winael Baldus (Smiley).

Iulian Nunucă a câștigat „Vocea României”

Iulian Nunucă a cântat solo melodia “All by myself”, a lui Celine Dion, apoi a făcut un duet formidabil cu Irina Baianț, pe piesa “Hallelujah”, iar la duetul cu antrenorul său sala a amuțit. Tudor Chirilă a scos asul din mânecă, o celebră melodie lăutărească, interptetată de genialii Dumitru Siminică și Fărâmiță Lambru, doi titani ai muzicii lăutărești. Pe scena de la PRO TV, piesa „Inel, inel de aur” a fost pusă în valoare de doi instrumentiști, care au cântat la țambal și la contrabas, dar și de vocile și de actoria protagoniștilor, Iulian Nunucă și Tudor Chirilă.

Reacțiile nu au întârziat să apară, pe Facebook, și o majoritate indiscutabilă consideră că melodia „Inel, inel de aur” i-a adus lui Iulian trofeul. Tudor Chirilă a mizat pe nostalgia românilor pentru muzica românească veche, care unge sufletul și acompaniază, plăcut, o carafă de vin. Tudor Chirilă a profitat și de moștenirea pe care Iulian o are din familie, concurentul în vârstă de 18 ani, din Pașcani, fiind fiu și nepot de lăutari. Mutarea genială a lui Tudor Chirilă i-a adus lui Iulian Nunucă voturi și, implicit, trofeul „Vocea României”.

„Genială alegerea ultimei piese pentru Iulian. Muzica lăutarească de calitate va cuceri mereu inimile românilor. Dona Dumitru Siminică și Fărâmiță Lambru au un urmaș pe cinste în Iulian Nunucă”, „Felicitări, Iulian! Felicitari, Tudor! Felicitări pentru toată munca pe care ai depus-o și pentru toate eforturile, iar Tudor, ce să zic…i-ai croit drumul spre succes cu alegerea pieselor și pentru asta, jos pălăria!”, „Felicitări, Iulian Nunucă…. Felicitări, Tudor Chirilă! Cele mai frumoase și spectaculoase momente ați avut. Am votat si cu inima!”, „Tudor, calitatea ta este să descoperi diamantul și să știi să îl șlefuiești să poată străluci”, sunt doar câteva dintre comentariile care curg pe pagina de Facebook „Vocea României”.

Tudor Chirilă, imagine adorabilă pe Instagram

Tot vineri, pe pagina de Instagram a lui Tudor Chirilă, nu a putut trece neobservată una dintre cele mai duioase imagini publicate de artist în social media. Doi băieței pozați din spate se ridică pe vârfuri să împodobească bradul de Crăciun. De vârste apropiate, unul dintre ei cu părul mai lung și ușor ondulat, cei doi par foarte concentrați pe acel moment magic. „Undeva în București”, este mesajul publicat de Tudor, pe poză, fără să precizeze dacă puștii sunt chiar băieții lui. Însă, cei doi băieței apar și pe pagina de Instagram a mamei lor, iubita lui Tudor, Iulia Mîzgan.

iubita-tudor-chirila-iulia-mizganSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Iulia are 38 de ani, fiind cu 10 ani mai mică decât Tudor, iar în 2014 a devenit pentru prima dată mamă. Doi ani mai târziu i-a mai dăruit lui Tudor încă un băiețel. Iată ce declara, în trecut, Tudor Chirilă despre frumoasa lui iubită: “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”. Dacă ținem cont că Tudor este zgârcit cu declarațiile despre viața privată, petem spune că în acest caz chiar a a oferit una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste.

Citește și: Ce le-a răspuns Tudor Chirilă copiilor lui când aceștia l-au întrebat „dar noi când o să avem telefon?”. Reacția solistului e genială

Citește și: Iubita lui Tudor Chirilă nu mai arată așa. Iulia Mîzgan, schimbare de look îndrăzneață: „Magie…”