Fosta vedetă Pro TV a făcut dezvăluiri emoționante într-un interviu pentru site-ul Andreei Raicu. Iulia a mărturisit că experiența din India a fost cel mai bun exercițiu, cea mai buna experiență de viață.  „Poate cel mai important lucru pe care l-am învățat in India este să am încrederea aia că orice s-ar întâmpla, o să fie bine”, a declarat Vântur.

Mai mult, celebra blondă a vorbit și despre sacrificiile pe care le-a făcut în dragoste, dar a mărturisit că și ea s-a simțit neapreciată, neiubită și respinsă ca orice altă femeie.  „Da, cred că toți am avut la un moment dat în viață astfel de momente. Am avut momente în care m-am simțit și neapreciată, și neiubită, nerespectată și respinsă, am trecut și eu prin toate acestea.(…) M-am abandonat. M-am abandonat total și am uitat de mine, asta am făcut în numele iubirii, și cred că este cel mai mare preț pe care-l poți plăti. Să renunți total la tine”, a mai spus vedeta.

În India, Iulia Vântur a cunoscut dragostea necondiționată

Întrebată ce ar face acum în numele iubirii, Iulia a răspuns fără să stea pe gânduri. „As oferi din ceea ce sunt eu, dar păstrându-mi individualitatea. Pentru că numai atunci poți să oferi sentimentele acelea adevărate. Uite, în India am mai învățat un lucru: dragostea necondiționată. Pentru că toți avem asteptările noastre, ne cream niște povesti în capul nostru, trăim cu ele, vedem toate filmele astea și ni se pare că iubitul nostru trebuie să facă exact așa cum am văzut noi la televizor. Să pună lumânările exact așa, în direcția aia, și florile să aștepte pe pat exact pe colțul ăla, că așa am văzut noi imaginea perfectă. Dar oamenii sunt atât de diferiți, au așteptări diferite, idei diferite. Trebuie să știm să înțelegem ce suntem noi cu adevărat și să îl ințelegem și pe celălalt, exact așa cum e el. Asta e, cred, cea mai mare provocare într-o relație”, a declarat aceasta pentru andreearaicu.ro.

Citește și: