„Mă simt mândră, sincer,  de tot ce am făcut, pentru că știu că am muncit mult și nu am obținut nimic ușor. Viața mi-a oferit lucruri peste măsura visului meu și sunt fericită. Chiar sunt fericită și recunoscătoare pentru ce mi s-a întâmplat”, a declarat Iulia într-un itnrviu pentur Antena Stars.

Frumoasa vedetă a vorbit și despre viața ei personală și a mărturisit încă o dată că își dorește să devină mamă, însă nu prea are planuri de căsătorie.

„Acum, sincer, nu ştiu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc.Cu siguranţă un copil este un dar de la Dumnezeu. Dacă Dumnezeu consideră că e bine să am un copil, atunci îl primesc cu drag. Însă, în privinţa căsătoriei, nu sunt sigură că mai e ceea ce îmi doresc. Uitându-mă în jurul meu, nu ştiu dacă asta e varianta câştigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult şi că te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întotdeauna am crezut că oamenii nu au de ce să se schimbe, e doar un act. Dar se întâmplă ceva intern, habar n-am. Dar nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a declarat Iulia Vântur. Aceasta a dezvăluit și ce proiect are în ceea ce privește cariera, în perioada imediat următoare.

 

„O să încep un film în care joc rolul principal. Filmul se învârte în jurul personajului meu, e o poveste interesantă cu un mesaj foarte puternic. Schimbă mentalitatea, schimbă tot sistemul. E vorba despre o femeie din Europa care a fost răpită în India, violată… o poveste mai dură, dar adevărată, care îşi găseşte o rezolvare în filmul nostru, ceea ce nu s-a întâmplat şi în viaţa de zi cu zi”, a detaliat vedeta.

 

Iulia Vântur locuiește de câțiva ani în India, unde s-a lansat în muzică și chiar și-a făcut debutul la Bollywood. Tabloidele din Mumbai spun că românca noastră are o relație cu starul Salman Khan. Deși cei doi locuiesc împreună, ei nu și-au confirmat niciodată oficial relația.
Citește și: