Fostei prezentatoare Pro TV îi merge din plin în India. După ce a făcut furori în lumea muzicii și a modei, acum Iulia Vântur se va face remarcată și în lumea filmului. Ea va face parte din echipa noului film al lui Salman Khan „Race 3”. Mai exact, Iulia va cânta pe coloana sonoră a fimului.

Versurile cântecului de dragoste al filmului sunt scrise de Salman Khan, iar acesta trebuia să fie cântat de artistul Atif Aslam. Însă, starul de la Bollywood a decis că ar fi bine să aibă și o voce feminină pe coloana sonoră și a ales-o pe Iulia. „Salman a fost cel care a sugerat ca Iulia să fie aleasă. Echipa căuta o voce feminină care să se potrivească piesei, iar el a spus că Iulia se încadrează perfect”, a declarat o sursă pentru Mumbai Mirror.

Filmul „Race 3”, regizat de Remo D’Souza, va fi lansat pe pe 15 iunie 2018.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc pentru al doilea copil. Anunțul făcut de îndrăgitul cuplu

S-a apucat de cântat la îndemnul lui Salman Khan

Salman Khan a fost „cuplat” cu fiecare actriță cu care a apărut în filme de-a lungul celor trei decenii. Deși mulți indieni și-ar fi dorit să-l vadă în viața reală, alături de partenerele din film, nicio femeie nu l-a convins încă să meargă în fața altarului.

În ultima vreme, s-a tot scris că acesta s-a hotărât să facă marele pas, alături de românca Iulia Vântur. Însă, cei doi nu au confirmat și nici nu au negat zvonurile, iar românca insistă că actorul îi este un bun prieten, fără a da alte detalii.

„Salman este un bun prieten. Știu zvonurile apărute în presa, însă cele mai multe dintre ele nu sunt adevărate. Dar nu pot să-i opresc pe oameni să nu mai spună povești despre mine. Am foarte mult respect pentru Salman Khan și nu știu ce mi-a rezervat viața. În urmă cu trei ani, eram foarte responsabilă și îmi făceam o grămadă de planuri, însă nu toate lucrurile s-au petrecut așa cum mă așteptam eu. Nu depinde totul de ceea ce vrem noi. Se va întâmpla ceea ce este menit să se întâmple”, a mai declarat Iulia, potrivit Times Now.

„Niciodată nu am plănuit să vin în india să lucrez. Nu aveam nicio ambiție și nici un plan de rezervă. Salman m-a ghidat și m-a încurajat să cânt. Nu am crezut niciodată că o să pot să cânt în hindi, dar el m-a sprijinit. Am început să cânt datorită lui. Nu am nici un plan să devin parte din Bolllywood, dar, de asemenea, îmi plac surprizele”, a mai adăugat românca.

Cu toate acestea, veștile rele se țin scai de Salman Khan. După ce a primit amenințări cu moartea, o instanță din India l-a găsit vinovat de braconaj pe superstarul de la Bollywood,  după ce a omorât două antilope rare, protejate de lege, în 1998, potrivit BBC.  Actorul a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru că a omorât animalele în statul Rajasthan, unde se afla pentru filmări. De asemenea, Salman Khan a primit o amendă de 10.000 de rupii, adică aproximativ 154 de dolari. Decizia nu este însă definitivă și actorul poate să facă apel.

Citește și: