Fără îndoială, Iulia Vântur este o femeie extrem de talentată. Aceasta s-a redescoperit profesional tocmai la Bollywood. Frumoasa româncă va juca într-un film indian, unde are rolul principal și este cap de afiș, însă s-a impus cu succes și în lumea muzicii. După ce și-a lansat mai multe melodii, alături de artiști consacrați din India, ea și-a uimit fanii cu o nouă surpriză. Iulia și-a lansat prima melodie în hindi. Fosta vedetă TV a postat pe contul ei de Instagram melodia, intitulată „Hero„ și deja se bucură de un succes imens, având într-un timp foarte scrut sute de mii de vizualizări. Ce-i drept, Iulia are o voce foarte frumoasă.

 


„Bravo, Iulia,  frumoasa voce! M-ai emoționat” , „Este într-adevăr un cântec foarte frumos”, „Ești fenomenală”, „Tu ești eroul în viața asta. Ai avut curajul să pleci într-o țară și să înveți o limbă așa grea, și de asemenea, să cânți în această limnă. Ești curajoasă și toată lumea ar trebui să învețe de la tine și să-și urmeze inima și visul. Oamenii doar vorbesc, vorbesc dar nu știu să mute o piatră. Iulia, tu ești un erou, draga mea, și poți să fi un model pentru foarte mulți oameni”, „Super voce! Cea mai nouă vedetă din India!”, „Bravo, Iulia. Aplaud curajul de a merge mai departe… Ești curajoasă, înțeleaptă și muncitoare, rețeta perfectă să-ți împlinești visele! „, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Cea mai nouă dietă care face furori printre celebrități. Așa se menține Beyonce! Fără alimente interzise, fără frustrări

Iulia Vântur i-a cucerit pe indieni

 

Iulia se pare că a cucerit, în sfârșit, inimile indieniilor, care par topiți după ea. Vedeta din România nu numai că a învățat limba, dar se afișează cât de des poate în portul popular indian, așa că nu este de mirarea succesul de care se bucură.

Când Iulia a anunțat că va juca într-un film, Salman a reacționat imediat și-a încurajat imediat iubita, publicând și el afișului filmului în care joacă româncă. Însă, de data aceasta starul de la Bollywood  nu a avut nicio reacție sau vreun gest de încurajare pentru Iulia.

Iulia Vântur este o prezență constantă în presa de India. Paparazzii din Mumbai o urmăresc la fiecare pas pe fosta vedetă PRO TV. Ziarele indiene încearcă să afle cât mai multe detaliid espre relația dintre româncă și starul de la Bollywood, Salman Khan, tot așteptând ca cei doi să-și confirme relația.

Citește și: