Un seism cu magnitudinea 5,7 s-a produs, în această dimineaţă, în largul coastelor insulei Bali din Indonezia, producând panică, dar şi unele distrugeri. Tot în Bali se află zilele acestea şi Iulia Vântur, cu un contract de imagine.

 

Iulia Vântur se pregătea pentru ședința foto ce avea loc la cascada Kanto Lampo, când seismul a zguduit bine insula. Vedeta a recunoscut că s-a speriat foarte tare, dar a fost pentru ea și un semnal de trezire că ar trebui să-și prețuiască mai mult viața, îndemându-și fanii să facă și ei același lucru.

 

View this post on Instagram

 

Though we travel the world over to find the beautiful, we must carry it with us or we find it not. #iuliavantur #beauty #Travel

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia) on

„Treziți-vă la viață! Astăzi am primit o „alarmă” zguduitoare dimineață. Bali, locul în care mă aflu acum, a fost afectat de un cutremur cu magnitudinea 5.7. În doar câteva secunde mii de gânduri „se zguduiau” în mintea mea, dar am decis să stau calmă și să am credință. Am simțit foarte clar că nimic rău nu se paoate întâmpla și că va trece  la fel cum a venit. Multumim lui Dumnezeu, că nimeni nu a fost rănit, și totul a revenit la normal în câteva minute. Câteodată avem nevoie de ceva care să ne amintească că viața poate fi scurtă. Așa că bucurați-vă de ea. Azi mi-am continuat programul ca și cum nimic nu s-a întâmplat, dar în sufletul meu am simțit că sunt mult mai vie azi”, a scris Iulia.

 

View this post on Instagram

 

It sounds so simple, but if u just be yourself, u are different then anyone else #iuliavantur #bali #beyourself #ocean

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia) on

Citește și: