Salman Khan a fost de-a lungul timpului cu multe femei frumoase de la Bollywood, însă cu Iulia se pare că a avut o relație specială. Cei doi s-au afișat de mai multe ori în public împreună, iar românca părea să se simtă foarte confortabil în preajma lui și a familiei sale. Însă, în ultima vreme Iulia și Khan nu au mai fost văzuți împreună.

IuliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

„Poate cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în trecut a fost faptul că am crezut că iubirea însemna să găsești persoana potrivită pentru tine. Nu căuta persoana cu care vrei să-ți petreci viața. Trebuie să devii persoana cu care vrei să-ți petreci viața”, a scris Iulia. Însă, ulterior a șters postarea, care a strâns numeroase comentarii de la internauți din India. În timp ce unii o încurajau și spuneau că speră că nu s-au despărțit, alții se bucurau că Salman Khan e din nou singur, unii fani ai starului susținând că acum actorul se poate întoarce la Katrina Kaif.

Citește și: Este însărcinată din nou la 54 de ani. Va deveni mamă a cincea oară. Prima poză cu burtica de gravidă

Salman Khan a încercat să dezmintă știrea

Mai mult, la scurt timp după ce a făcut public acest mesaj, Salman Khan a început să o urmărească pe contul de Instagram. Starul de la Bollywood, urmărește de pe contul lui doar trei persoane, iar una dintre acestea este acum celebra românca. Publicațiile din India susțin că prin gestul lui, Salman a încercat să dezmintă faptul că s-a despărțit de Iulia.

Salman Khan este foarte ocupat cu promovarea noului său film „Race 3”, unde joacă alături de Anil Kapoor și  Jacqueline Fernandez. Actorul a scris chiar și un cântec de dragoste pentru film, care este cântat de Atif Aslman și Iulia Vântur.

Citește și: