Povestea de iubire dintre fosta vedetă Pro TV și Salman Khan au ținut prima pagină a ziarelor din India pentru multă vreme și au fost surprinși împreună, adesea, la multe evenimente. Deși cei doi nu au confirmat și nici nu au negat faptul că formează un cuplu, nimeni nu are nicio îndoială că sunt împreună, mai ales că locuiesc în aceeași casă.

Potrivit India Today, într-un interviu pentru o revistă Iulia a mărturisit că își dorește să-și întemeieze o familie și că se simte pregătită să devină mamă.  „Am făcut foarte multe pentru carieră și nu mai am mari aspirații acum , dar mi-ar plăcea să continui să fac lucruri bune. Acum îmi doresc o familie și mi-ar plăcea să-mi fac una”, a spus Iulia în interviu.

Citește și: Doliu in lumea modei! Celebrul designer Karl Lagerfeld a murit!

Iulia Vântur a început o carieră în muzică

Iulia a mărturisit că ea și starul indian au o relație foarte specială, însă fără a da mai multe detalii. De ziua lui, în decembrie, frumoasa blondă i-a oferit cadou un lanț de aur cu un crucifix ortodox.

Superba româncă a dat lovitura la Bollywood. S-a lansat în muzică și a devenit actriță, având rolul principal în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”.

Citește și: