Cu toate acestea, românca și starul de la Bollywood  tot lasă indicii care le dau de gol relația. „Nu vorbesc niciodată despre Salman Khan pentru că, de obicei, nu-mi place să vorbesc despre viața mea personal. Consider că această parte din viața mea trebuie să fie sacră. Munca noastră ne expune foarte mult publicului, dar ceea ce este intim și privat trebuie să rămână doar pentru tine și persoanele dragi.  Acesta este motivul pentru care nu-mi place să vorbesc despre acest aspect. Sunt lucruri atât de precioase, încât simt că trebuie să le protejez”, a declarat recent Iulia.

Citește și: Se împlinesc 21 de ani de la moartea maestrului Puiu Călinescu! Ce destin tragic a avut marele actor. Drama cutremurătoare prin care a trecut. Și-a găsit fiica moartă în casă

I-a ținut locul lui Salman Khan, în cadrul unui ritual hindu

Frumoasa româncă este foarte apropiată și de familia actorului, și de fiecare data este surprinsă în compania lor și chiar îi însoțește familia în vacanțe. Mai mult, părinții lui Salman se pare că se comport cu  Iulia de parcă ar fi deja soția starului. Mai exact, pentru că el nu se află în țară și este plecat la Bangkok, unde are filmări, mama lui Salman a rugat-o pe Iulia să-I țină locul fiului ei și să participe, alături de ei,  la Maha Shivratri Pooja( Marea Noapte a lui Shiva), o sărbătoare anuală de o foarte mare importanță în Hinduism,  ce a avut loc la un templu de lângă ferma Panvel a familiei Khan. Iulia a fost protagonista un ritual religios hindu, intitulat aarti,  care până acum era ținut de Salman. „Familia Khan merge împreună la Maha Shivratri Pooja, în fiecare an, și Salman este cel care face aarti. Pentru că acum nu a fost în țară, Iulia i-a luat locul și s-a aflat în centrul scenei. Este clar că e considerată un membru al familiei. Iulia a ținut ritualul împreună cu familia lui Salman și a donat mâncare și haine localnicilor”, a declarat o sursă pentru India Today.

Fanii lui Salman Khan o iubesc pe Iulia și speră totuși că cei doi își vor anunța, în curând, căsătoria. Cum românca știe deja foarte multe lucruri despre sărbătorile din India, mulți au început să se întrebe dacă vedeta s-a convertit, în secret, la hinduism.

Citește și: