Fosta vedetă Pro TV apare singură pe afișul filmului,  iar  în plan secund se pot vedea câteva siluete de bărbaţi. Însă, vedeta noastră pare să se integreze perfect în acest rol, fiind cu greu de recunoscut în hainele indiene, purtând un sari foarte colorat. „Sunt încântată să împart cu voi primul poster al filmului meu. Sunt mândră că fac parte din acest proiect care are un mesaj social foarte puternic. Ridicați-vă și spuneți lucrurile nespuse. Sper că veți fi alături de noi în acesată călătorie”, a scris Iulia pe pagina eid e Facebook.

Filmul ”Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala” este  inspirat din fapte reale, însă până acum nu se cunosc prea multe informaţii despre scenariul.  Potrivit presei din India,  ”Iulia joacă un rol spiritual”. Ea este o tânără din Polonia care ajunge în India pentru a se redescoperi. De altfel, filmările s-au desfăşurat, în parte, şi în Polonia.

„Superb afișul”, „Felicitări!  Arăți și te văd ca un star Indian și iubesc filmele Indiene la nebunie. Ești minunată și abia aștept să vad filmul”, „Arăți minunat”, „Sper să reușim să-l vedem și noi”, „Aşteptam un film produs la Bolywood cu tine. Bravo”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

 

Salman Khan i-a transmis un mesaj de încurajare pe rețelele de socializare

Deși Iulia Vântur și Salman Khan nu au recunoscut niciodată că sunt împreună, starul de la Bollywood a vrut să le arate tuturor că o susține pe Iulia, presupusa lui iubită,  și i-a transmis un mesaj de încurajare prin intermediul rețelelor de socializare, fiind pentru prima dată când face un astfel de gest.

„Doresc echipei filmului «Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala» toate cele bune și mult succes! Iulia Vântur”, a scris Salman Khan,  alături de o fotografie cu afişul filmului pe care se află Iulia.

 

Filmul va fi lansat în luna mai, anul viitor.

CItește și: