Iulia a participat cu Salman Khan la o petrecere surpriză organizată pentru aniversarea actriței  Divya Kumar Khosla, pentru aniversarea vârstei de 36 de ani. Românca a fost toată numai un zâmbet și a radiat de fericire, părând că îi priește mai mult ca niciodată mutatul în India.

Citește și: Shiloh este cea mai afectată de divorțul părințiilor ei. Fetița refuză să mai vorbească cu mama ei și trece prin clipe dificile. Nu se oprește din plâns

Iulia a atras toate privirile cu eleganța ei

Vedeta TV a atras toate privirile de la eveniment când și-a făcut apariția într-o rochie albă, diafană și cu un umăr gol ce îi punea în evidență formele perfecte, de o eleganță aparte. Iuliei îi stă minunat în rochie albă și cu siguranță,  va fi o mireasă superbă. De altfel, fanii Iuliei i-au lăudat ținuta și frumusețea, însă nu s-au sfiit să-i spună că s-ar bucura să o vadă și alături de jumătatea ei.

Deși vedeta TV și starul de la Bollywood, Salman Khan,  nu au confirmat niciodată că au o relație, Iulia recunoaște că iubește și este foarte fericită.  Despre Iulia Vântur s-a scris în presa indiană că s-ar pregăti să-și facă debutul în curând la Bollywood, într-un film hindi, Dabangg,  dar fosta prezentatoare TV a negat informațiile. Aceasta a dezvăluit că deocamdată se concentrează pe cântat și că are deja câteva concerte programate, însă nu va pleca în turneu cu echipa filmului Dabangg,  pentru că ea nu apare în peliculă.

Citește și: