Iulia a declarat că nu o deranjează că oamenii o consideră „fata lui Salman Khan(54 de ani)”, ba din contră. „Consider că este o onoare să fiu prietena lui. Cel mai bun lucru e faptul că lucrez. Nu mă deranjează. Când am venit în India, nu aveam nicio intenție să lucrez aici. Dar apoi am avut oportunitatea de a cânta în O Teri.  Apoi am făcut acel cântec cu Himesh Reshammiya și acum cânt cu Maniesh Paul. E un cântec romantic și eu ador romantismul”, a declarat Iulia.

Manish si IuliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Întrebată când va mai fi văzută cu Salman Khan, ea a răspuns fără să stea pe gânduri că acest lucru se va întâmpla destul de des. „Ei bine, o să mă vedeți cu el destul de des”, a mai spus Iulia.

Mai mult, Iulia a precizat că nu are planuri să apară pe marile ecrane de la Bollywood. „Nu sunt deloc interesată. Vreau să fie foarte clar că nu vreau să joc în filme de la Bollywood. Acestea nu sunt pe felia mea. Am făcut teatru în România, dar doar pentru propria mea plăcere . Acum am descoperit în India pasiunea mea pentru muzică și vreau să mă bucur de ea”, a precizat fosta vedetă Pro Tv.

Ce spune despre nunta ei cu Salman Khan

Jurnaliștii indieni nu s-au sfiit să o întrebe pe Iulia și despre relația ei cu Salman Khan și despre planurile de nuntă, despre care s-a tot scris în presă, însă răspunsul actorului nu prea i-a mulțumit. „Salman este un bun prieten. Știu zvonurile apărute în presa, însă cele mai multe dintre ele nu sunt adevărate. Dar nu pot să-i opresc pe oameni să nu mai spună povești despre mine. Am foarte mult respect pentru Salman Khan și nu știu ce mi-a rezervat viața. În urmă cu trei ani, eram foarte responsabilă și îmi făceam o grămadă de planuri, însă nu toate lucrurile s-au petrecut așa cum mă așteptam eu. Nu depinde totul de ceea ce vrem noi. Se va întâmpla ceea ce este menit să se întâmple”, a mai declarat Iulia, potrivit Times Now.

„Niciodată nu am plănuit să vin în india să lucrez. Nu aveam nicio ambiție și nici un plan de rezervă. Salman m-a ghidat și m-a încurajat să cânt. Nu am crezut niciodată că o să pot să cânt în hindi, dar el m-a sprijinit. Am început să cânt datorită lui. Nu am nici un plan să devin parte din Bolllywood, dar, de asemenea, îmi plac surprizele”, a mai adăugat românca.

Iulia și prezentatorul tv, Maniesh Paul, se află în plină promovare a noului lor single, „Harjai”, iar Salman Khan pare să-i sprijine. El a postat pe contul lui de Instagram mai multe imagini din videoclipul celor doi.

 


Citește și: