Românca a făcut primele declarații despre rolul ei și susține că India este o țară care are foarte multe lucruri de oferit, iar faptul că agresiunile împotriva femeilor sunt în creștere nu e ceea ce definește această națiune.

Citește și: Iulia Vântur s-a transformat într-o indiancă veritabilă. Cum arată românca pe afișul primului film în care va juca în India

Iulia Vântur joacă rolul principal în film

„Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala” spune povestea unei tinere din altă țară care vine în vizită în India în dorința de a cunoaște și a înțelege cultura acestei țări, însă ajunge vixtima unui viol. Având în vedere că astfel de incidente chiar au loc în viața reală, Iulia a fost întrebată de jurnaliștii indieni dacă pe ea au speriat-o astfel de știri și au făcut-o să aibă vreodată rețineri să vină în India din acest motiv.  Însă, românca a mărturisit că iubirea ei pentru India e mult prea mare ca să stea departe de ea din astfel de motive.

„Am fost fascinată de India și de cultura ei. Am fost cu adevărat conectată cu această țară, iubirea mea pentru India și cultura ei a fost mult mai mare decât aceste cazuri din India, pentur că India este mult mai mult de atât”, a declarat vedeta.

„Astfel de cazuri se întâmplă peste tot în lume și din păcate, în India, au loc mai des, dar acest lucru nu definește o națiune. Nu trebuie să ne speriem de asta. Trebuie să luptăm împotriva acestui lucru, luând măsuri potrivite și acest film este, de asemenea, un îndemn la acțiune, să facem ceva în acest sens și să nu lăsăm ca astfel de incidente nefericite să vă schimbe complet viața. Consider că India are foarte multe de oferit. Aici sunt foarte mulți oameni pasionați și buni și chiar simt că ei pot schimba cu adevărat scenariul”, a mai spus Iulia.

Fosta vedetă Pro TV apare pe afișul filmului

„ Am fost surprinsă când Prem (Soni) și Prerna (Arora) mi-au făcut propunerea de a juca în film. Nu am știu cum să reacționez când mi-au spus povestea filmului și după ce i-am înțeles mesajul. Însă, am fost de acord să accept rolul tocmai pentru că mesajul filmului este cu adevărat important. Consider că anumite lucruri se întâmplă cu un motiv, astfel când mi-au propus rolul, m-am simțit conectată cu subiectul și cu personajul principal pentru că și ea este, de asemenea, o străină care se îndrăgostește de cultura indiană”, și-a explicat Iulia decizia.

Fosta vedetă Pro TV apare singură pe afișul filmului,  iar în plan secund se pot vedea câteva siluete de bărbaţi. Însă, vedeta noastră pare să se integreze perfect în acest rol, fiind cu greu de recunoscut în hainele indiene, purtând un sari foarte colorat. „Sunt încântată să împart cu voi primul poster al filmului meu. Sunt mândră că fac parte din acest proiect care are un mesaj social foarte puternic. Ridicați-vă și spuneți lucrurile nespuse. Sper că veți fi alături de noi în acesată călătorie”, a scris Iulia pe pagina ei de Facebook.

Filmul ”Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala” este  inspirat din fapte reale, însă până acum nu se cunosc prea multe informaţii despre scenariul.

Citește și: