Salman Khan a avut un sfârșit de an grandios. Pe 27 decembrie și-a sărbătorit aniversarea de 52 de ani și se bucură de un succes nebun cu noul său film „Tiger Zinda Hai”.

Deși la petrecerea de Crăciun, organizată de sora starului, Arpita, Salman Khan a fost văzut în compania Iuliei Vântur, cu care a venit și a plecat de la petrecere, starul indian refuză să vorbească despre relația pe care o are cu fosta vedetă Pro TV, în schimb nu se sfiește să facă declarații siropoase despre o altă colegă de breaslă, ce i-a fost și iubită. Salman Khan a declarat pentru publicațiile din India că cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua lui a fost de la Katrina Kaif, partenera lui din filmul „Tiger Zinda Hai”.

Katrina si Salman KhanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Actorul postează imagini doar cu Katrina Kaif

Mai exact, el susține că frumoasa actriță este cea care a făcut ca aceasta producție să fie de succes. „Cred că Tiger a prins dintr-un singur motiv și acesta este Katrina Kaif. Acesta este cel mai frumos cadou al ei pentru mine”, a spus starul. Mai mult, celebrul actor indian postează pe rețelele de socializare doar imagini cu Katrina, în timp ce Iulia pare că nici nu există în viața acestuia.

 

#TigerZindaHai @katrinakaif

A post shared by Salman Khan (@beingsalmankhan) on

Merry Xmas from Tiger and Zoya …

A post shared by Salman Khan (@beingsalmankhan) on

De altfel, fanii din India ai lui Salman și Katrina par a fi fascinați de noul cuplu, și la fiecare imagine pe care o postează cei doi, ei spun că cei doi sunt perfecți unul pentru celălalt și le recunosc că și-ar dori să-i vadă căsătoriți. Mai mult, chiar și sora actorului spune despre ei că sunt foarte frumoși împreună și că îi iubește pe amândoi, ca și cum Katrina deja ar face parte din familia lor.

Citește și: