Iulia Vântur a dat lovitura la Bollywood. Aceasta își încearcă norocul în muzică și actorie în India, unde are o relație cu celebrul actor Salman Khan. Româncei îimerge atât de bine încât a renunțat definitiv la proiectele ei din România.

Foto: Libertatea.ro

Foto: Libertatea.ro

Astfel, aceasta a fost înlocuită în sezonul trei al show-ului „Ferma Vedetelor”. În locul Iuliei, cea care a prezentat emisiunea în ultimii doi ani, vine Monica Bârlădeanu. Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment cu presa, în care au fost anunțate grilele postului.

Citește și:Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc. Pe ea o vezi în fiecare dimineață la TV, iar el este un artist celebru

Emisiunea se va filma în România

Totodată, Monica Bârlădeanu a anunțat că emisiunea va fi filmată în România, în zona Ardealului, la poalele Făgărașilor. Totodată, în emisiune vor intra în noul sezon 18 vedete printre care se numără Rona Hartner, Andrei Duban, Patrizia Paglieri, Narcisa Suciu, Diana Dumitrescu și Cosmin Natanticu.

Între timp, Iulia, care a fost în vacanță la New York, SUA, a anunțat pe pagina ei de facebook că și-a lansat în India, videoclipul la melodia„ Every Night & Day”.


Citește și: