Katrina a făcut publică o imagine pe Instagram, în care apare pe plajă, îmbrăcată în negru,  iar în fundal se vede și Salman Khan, la care a scris „#Drama… Liniștea dinaintea furtunii”, iar reacțile faniilor nu au întârziat să apară. „Salman Khan și Katrina Kaif, vă rog, căsătoriți-vă mai repede. Sunteți perfecți împreună”, „Arătați minunat amândoi”, „Cea mai frumoasă poză de pe Instagram”, au scris fanii.

Însă, de aceeași părere se pare că este și Arpita, sora lui Salman Khan. Aceasta a share-uit poza și pe contul ei, cu mesajul: „Ce bine le stă împreună. Îi iubesc pe amândoi”.

Citește și: Vă mai amintiți de Kelly din „Familia Bundy”? Actrița trece prin clipe cumplite din cauza cancerului. A fost nevoită să ia o decizie drastică

Sora lui Salman Khan, fascinată de poza cu el și Katrina

Așadar, reacția Arpitei demonstrează că ea și-ar dori mai mult ca Salman să-și facă o familie cu Katrina, care este prietena ei cea mai bună, ci nu cu Iulia Vântur, așa cum se aștepta toată lumea. Probabil gestul acesteia nu i-a picat prea bine fostei vedete Pro TV, care s-a întors astăzi în India.

Mai mult, românca a declarat într-un interviu pentru Viva că nu se  gândește la măritiș. Ea a spus că nu își dorește să se mărite și că nu se vede îmbrăcând rochia de mireasă, pentru că pentru ea contează mai mult să fie fericită lângă un bărbat, fiind de părerea că un act nu aduce fericire. „Vreau să fiu o femeie fericită, nu căsătorită”, a spus ea.   „Nu mă pasionează foarte tare subiectul în ultima vreme”, a mai adăugat Iulia, legat de căsătorie.

 

Despre Iulia Vântur și Salman Khan s-a scris în ultimii ani că ar forma un cuplu și că cei doi se pregătesc de nuntă, însă se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Cei doi nu au confirmat niciodată că au relație, iar se pare că lucrurile nu mai sunt deloc roz între ei.

Citește și: