După ce a avut o carieră de succes ca prezentatoare TV în România, Iulia Vântur a decis să-și încerce norocul și în India, și bine a făcut. Frumoasa românca a dat lovitura în muzică la Mumbai. Melodiile pe care și le-a lansat recent se bucură de un succes uriaș, iar recent a înregistrat și o melodie rap împreună cu un artist indian.

Iulia a povestit în emisiunea „Vorbește lumea” că indienii au acceptat-o foarte repede. „S-au obișnuit deja cu mine, după atâția ani și cred că m-am adaptat destul de bine la tot ceea ce este acolo”, a mărturisit Iulia.

Citește și:  George Clooney, implicat într-un accident rutier în Italia! Care este starea actorului

Iulia Vântur și Salman Khan au o casă de vacanță în Mumbai

În ciuda faptului că nu vrea să-și recunoască oficial relația cu Salman Khan, deși cei doi trăiesc o poveste de iubire ca în filme, celebra blondă a mărturisit că, de obicei, când are câteva zile libere, ea și le petrece la o fermă pe care o deține împreună cu starul de la Bollywood. „În Mumbai, mergem la fermă, la o casă de vacanță, pe care o avem undeva într-un loc foarte frumos, un fel de junglă. Este și un munte acolo pe care m-am cățărat de câteva ori”, a spus Iulia. Întrebată de Cove ce mai face Salman Khan, fosta vedetă Pro TV a declarat că actorul este foarte fericit și este plecat într-un turneu în SUA cu noul său film, ‘Da-Bangg Reloaded’.

Iulia a explicat că ea nu a putut să-și însoțească iubitul, pentru că a avut un eveniment foarte important la Bangkok, unde a prezentat niște premii cinematografice internaționale, dar și pentru că este ocupată cu înregistrările pentru noile sale melodii. Mai mult, ea a profitat de faptul că a avut câteva zile și a plecat cu părinții ei într-o vacanță în Italia.

Citește și: