Abia revenită de la Londra, unde a avut filmări. E ava apărea într-un film de acțiune, fapt pentru care a învâțat să se bată de la un antrenor de la Hollywood.

„ Acum tocmai m-am întors de la Londra, unde am filmat pentru un film de acțiune. Am filmat cu o echipa de profesioniști de la Hollywood și mi-a plăcut foarte tare.”, a declarat Iulia Vântur pentru reporterii PRO TV, într-un interviu pentru Vorbește Lumea.

 

Fosta vedetă Pro TV pare o femeie împlinită. Este fericită pe plan sentimental, dar și din punct de vedere al carierei. Ea a vorbit și despre vacanța din Bali,  unde a fost cu familia ei din India și a avut surpriza ca acolo să se întâlnească și cu Adela Popescu și cu Laura Cosoi.

 

„Am fost pentru câteva zile în Bali. Am descoperit-o acolo pe Adela Popescu și Laura Cosoi, erau și ele acolo cu soții și cu copiii lor. Mi-am prelungit puțin mini-vacanța și am mai stat câteva zile cu ei. A fost foarte frumos să ne regăsim și să petrecem”, a mărturisit Iulia.

 

Întrebată dacă a fost singură în Bali, ea a răspuns zâmbind că a fost cu familia, dar nu cu cea din Iași, adică nu cu părinții ei: „Am fost cu prieteni și cu familia din India”.

 

Iulia Vântur a mărturisit că nu se mai gândește la căsătorie și desi are 39 de ani, își dorește foarte tare să devină mămică.

 

„ Am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți, fiind căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni sa fie căsătoriți, ci să fie fericiți împreună”,  a mai spus ea, precizând: „Sper că voi fi o mamă responsabilă și bună”.

 

Iulia Vantur face parte din distributia internationala a serialului de actiune “Jack Stall Dead”, filmat si produs in Londra, regizat de Nick Mckinless care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum “Transformers”, “Game of thrones”, “The Fury” sau “Justice League” si de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickbox. Vedeta din Romania joaca rolul unei agente secrete de top, JO, care lucreaza pentru cea mai mare agentie secreta a Guvernului, unde se aduna cei mai buni profesionisti ai lumii pentru a solutiona cazuri importante.

“Jo, personajul pe care il intruchipez este o femeie foarte puternica, super antrenatata, profesionista de top, cu aptitudini remarcabile, de necombatut, care merge pana in panzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivationala!”, isi descrie Iulia Vantur personajul idn filmul pentru care a filmat la Londra.

Citește și: