Salman Khan a fost „cuplat” cu fiecare actriță cu care a apărut în filme de-a lungul celor trei decenii. Deși mulți indieni și-ar fi dorit să-l vadă în viața reală, alături de partenerele din film, nicio femeie nu l-a convins încă să meargă în fața altarului.

În ultima vreme, s-a tot scris că acesta s-a hotărât să facă marele pas, alături de românca Iulia Vântur. Însă, cei doi nu au confirmat și nici nu au negat zvonurile. Însă, starul a decis să rupă tăcerea și le-a spus tuturor că își dorește să rămână în continuare burlac, spunând că nu este pregătit să-și schimbe statusul relației.

Citește și: Primele imagini cu Elena Udrea însărcinată. Cum arată acum fostul ministru

Starul susține că nu e pregătit să se căsătorească

Întrebat care este motivul, răspunsul lui Salman a venit imediat. Acesta a spus că nu vrea să încurajeze oamenii care vin să ceară bani pentru a-și căsătorii fetele sau băieții. „Mariajul a devenit ceva mult prea mare. Cheltui o grămadă de bani ca să te căsătorești”, a spus actorul, precizând în glumă: „Nu-mi permit. Acesta este motivul pentru care sunt un bărbat singur”.

Salman Khan este unul dintre cei mai bogați actori de la Bollywood și din lume, având o avere estimată la peste 200 de milioane de dolari. El a jucat în nu mai puțin de 80 de filme indiene, a fost votat Cel mai frumos bărbat din India, a ocupat poziția a șaptea în topul din 2004 realizat de People Magazinw al celor mai frumoși bărbați din lume.

 

Citește și: