Un nou show, o nouă provocare. Cum se vede ”Ferma vedetelor” din unghiul tău?

„Ferma vedetelor” este din punctul meu de vedere unul dintre cele mai provocatoare reality-show-uri din România. Sunt 12 vedete izolate, într-o fermă veche de 100 de ani, fără telefoane, lumină, apă caldă, departe de oameni cunoscuți sau orice formă de comunicare. Trebuie să se adapteze, să învețe să supraviețuiască cât mai mult în acea fermă pentru a câștiga competiția. Au sarcini zilnice de îndeplinit, sunt provocate la dueluri. În calitate de prezentatoare a acestui show, eu sunt legătura concurenților cu exteriorul, îi ghidez, îi susțin, îi motivez pentru a face față presiunii fizice și psihice din fermă.

Crezi că te-ai descurca ca și concurent așa fără lumină, fără căldură, să trebuiască să-ți procuri singură hrana?

Cred că aș face față. Iubesc natura, cu toate darurile ei frumoase și știu că îi suntem „datori”. Cel mai bine mă simt într-un cadru natural. În copilărie am trăit „viața la țară” și am învățat să mă bucur de ea din plin, însă cred că mi-am ieșit puțin din mână. (râde) Dar cu puțin exercițiu și voință aș face față. Mie nu mi-e teamă de muncă, îmi place să fiu utilă, să văd că las ceva frumos, folositor în urma mea. “Ferma vedetelor” este o competiție dificilă, inedită, provocatoare pentru concurenți. Nu mi-aș dori să fiu în „cizmele” lor neapărat, însă cred că m-aș descurca într-un astfel de cadru. Cu siguranță, aș învăța foarte multe lucruri noi și utile.

În copilărie cum erau vacanțele la țară?

Îmi petreceam vacanțele la bunici, în mediul rural. Îi ajutam la treburile casei, am învățat să fac diverse munci agricole și să am grijă de animale, însă atunci totul părea un joc pentru mine. Nu mai am exercițiu, însă conexiunea cu natura, cu animalele e poate mai puternică acum, pentru că o înțeleg mai profund. Niciodată nu e însă prea târziu să înveți lucruri noi. Acest show cu siguranță va fi o lecție, care ne va aduce mai aproape de natura noastră umană, fără artificiile și măștile „orașului”.

Ai fost vreodată nevoită să jumulești o găină sau să asiști la tăierea mielului, că tot se apropie Paștele?

Am încercat să evit astfel de întâmplări deoarece nu îmi fac plăcere aceste practici, deși înțeleg tradiția și o respect.

Tu ești o femeie foarte admirată. Cum te menții, ce fel de alimentație ai?

Îmi place să fac mișcare în aer liber, mă încarcă. E cel mai plăcut mod de a face mișcare, însă nu am uitat de sala de sport. În vacanțe merg în fiecare zi la sala, pentru că timpul îmi permite. În rest, de cel puțin 3 ori pe săptămână. Dacă nu ajung la sală, fac acasă exerciții după un program de zumba sau după programul Insanity. Sportul e parte din viața mea, pentru că simt beneficiile lui pe toate planurile. Am o alimentație echilibrată și variată. Nu-mi refuz un desert sau o porție de paste dacă am poftă, însă nu fac din asta o obișnuință. Sunt atentă la combinațiile de alimente, fiecare masă conține salată sau legume pentru a ajuta digestia. Cel mai adesea consum peste, fructe de mare și legume, în special seara.

General vorbind, ți se pare că femeile frumoase sunt subestimate?

Uneori femeile frumoase pot fi subestimate. Însă, contează foarte mult cum se poziționează ele, iar pe lângă frumusețea exterioară este important să existe și frumusețe sufletească care să se completeze reciproc.

Ce îți place cel mai mult la viața ta?

Îmi place că am aceeaşi oameni lângă mine, oamenii pe care îi iubesc. Am reuşit să-i păstrez lângă mine. Îmi plac experienţele pe care le-am trăit în ultimii ani. Îmi place să experimentez şi am primit cadoul acesta de la viaţă: am călătorit şi am cunoscut oameni prin natura jobului meu, de la care am învățat foarte multe lucruri.

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit?

Mi-a spus cineva că sunt atât de apropiată, ca și o parte a familiei.

Ești o persoană recunoscută oriunde în România, destul de publică și în India. Este dificil să fii celebru?

Da, nu e uşor de manageriat. A fi celebru poate avea două căi. Una e în sus. Cealaltă în jos. Important este să reuşeşti să rămâi om, dincolo de celebritate.

Vei mai merge curând în India?

India e fascinantă prin diferențele de cultură, prin tradițiile, culorile și miresmele, pe care le descoperi la orice pas. Fiecare zi petrecută acolo a venit cu o nouă experiență, o nouă învățătură, iar pentru toate aceste lucruri voi merge în India de câte ori am ocazia.

Ce îți place să faci când vrei să te relaxezi?

Îmi place să dansez, să cânt, să citesc, să merg la echitație – o nouă pasiune care mă relaxează și îmi aduce mare bucurie. Mă plimb, fac sport și călătoresc dacă am mai mult timp la dispoziție.

Ce așteptări ai de la acest an?

Este un an al repoziționarii. Îmi doresc să aleg să fac totul cu bucurie și dăruire. Și mi-ar plăcea ca telespectatorii să se bucure, să învețe din reality-show-ul „Ferma vedetelor”, care poate fi urmărit de luni până joi și sâmbăta, de la 20:30, la Pro Tv.

Nu pot trăi fără…

Părinții mei”Singurele persoane care mă iubesc și mă susțin necondiționat. Ei sunt cei care îmi oferă echilibru.

Prietenii mei”Pentru că sunt acolo pentru mine în orice situație, la bine și la greu.

Munca mea”Am nevoie de acest sentiment ca în fiecare zi am învățat ceva, am costruit ceva, am adăugat ceva la experiența mea.

Credit foto: Pro tv

Concurenții inițiali din ”Ferma vedetelor”

Credit foto: Pro tv.