Deși vedeta Pro Tv nu a vrut niciodată să-și confirme relația cu Salman Khan, aceasta nu a părut deloc deranjată de faptul că Măruță tot i-a pus întrebări despre nunta cu starul de al Bollywood și nu s-a sfiit să vorbească despre mama lui Salman, când a fost întrebată de mama-soacră, despre care a spus că este o femeie extraordinară.

Mai mult, ea nu a negat în nici un moment faptul că ea și actorul au planuri de viitor, și a mărturisit că a petrecut o vacanță în familie, alături de părinții și frații actorului. În plus, Iulia a lăsat de înțeles că se gândește să se mute definitiv în india, dezvăluind că se gândește să-și ia și părinții acolo, alături de ea.

Își va lansa trei videoclipuri în India

Cu toate acestea, Iulia a uimit audiența vorbind despre fostul ei logodnic, Marius Moga, în timp ce povestea cum s-a apucat de muzică. „Inițial, a început totul ca o joacă, din pasiune. Îmi plăcea să cânt, dar nu m-am gândit niciodată că vreau să fac asta. Vorba aceea, doar am fost atâta vreme cu un compozitor.

Puteam să fac lucrul acesta dacă mă gândeam serios la asta, că aveam susținere. MArius Moga este cel mai bun compozitor. Dar uite că s-a întâmplat așa, pentru că am fost încurajată de oameni de acolo, oameni din industria de acolo din India”, a declarat aceasta.

Iulia a dezvăluit că urmează să își lanseze trei videoclipuri, unul dintre ele fiind filmat în SUA, și se pregătește pentru concertele pe care le va avea în întreaga lume.

Citește și: