Filmul va fi lansat pe marile ecrane incepand cu luna mai a anului 2019. În film, Iulia Vântur va juca rolul unei tinere din Europa, fascinată de cultura indiană, care își indelinește visul de a vizita India. „Personajul meu este o femeie foarte puternică, care nu se lasă bătuta chiar dacă trece printr-un episod atât de dureros, de dramatic, ci din contra, se ridica de jos și luptă. Reușeste cu ajutorul soțului și a prietenilor să meargă mai departe și să lupte pentru dreptatea ei și a celorlalte femei din India. E un proiect din care voi învăța multe. Aștept cu nerăbdare această noua experiență și mă bucur să colaborez cu Prem R Soni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alături de care voi juca și echipa de la Studio 5 Elements”,  a mărturisit vedeta.

Iulia Vântur a refuzat mai multe oferte de a juca în filme

Frumoasa româncă a povestit că de-a lungul timpului a primit mai multe oferte de a juca în filme, însă de data aceasta a acceptat pentru că a impresionat-o povestea personajului.

„Pasiunea pentru muzica mi-a adus multa satisfactie si colaborari extrem de frumoase in India. Filmul se impleteste natural cu muzica, insa este ceva nou pentru mine. In ultimii ani am primit oferte de a juca in filme, insa nu am considerat ca trebuie sa fac acest pas. Cand Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simtit ca e o poveste cu morala, cu substanta. Personajul meu din film este o fata simpla, extrem de bună si curată, deși a trecut prin experiențe traumatizante în viata. Este victima unui viol si chiar daca e o “straina” în India, nu numai că își caută dreptatea, dar alături de soțul ei, porneste o adevarăta revolutie, lupta pentru toate femeile din India, care au fost violate, nedreptățite sau nu au avut curaj să lupte, să-i demascheze pe făptuitori. Există un tag pe rețelele de socializare #NameandShametherapist pe care îl folosesc pentru asta. E o luptătoare, ea nu lasă ca acest incident să-i distrugă viața ei și a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care îl intruchipez, cu mesajul puternic transmis de film”,a declarat Iulia Vântur.

Citește și: