Fosta prezentatoare TV a fost surprinsă în brațele altui bărbat. Este vorba despre un îndrăgit actor indian și vedetă TV, care cochetează cu muzica, pe nume Maniesh Paul. Cei doi și-au lansat împreună o piesă romantică, intitulată  „Harjai,  și au realizat chiar și un videoclip pentru ea, fiind protagoniștii unei ședințe foto incendiare.

iulia_harjaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Ozcan Deniz, actorul din „Mireasa din Istanbul” în centrul unui scandal sexual! Ce acuzații grave i-a adus o fostă iubită

S-au cunoscut prin intermediul lui Salman Khan

Mai mult, potrivit Mumbai Mirror, cel care a împins-o în brațele artistului este chiar Salman Khan. Maniesh a mers la una dintre petrecerile organizate de Salman Khan în casa lui  și și-a exprimat dorința de a apărea în videoclipul Iuliei.

Cum Salman i-a promis Iuliei că o va ajuta să-și promoveze muzica, Maniesh și Iulia s-au întâlnit și s-au pus pe treabă, însă fanii au observat imediat că între cei doi există o chimie puternică. Cei doi au filmat și un videoclip pentru piesă, realizat de Shabina Khan.   Acesta a fost lansat ieri și se bucură de mare succes, Iulia reușind astfel să-și consolideze statutul de artistă la Bollywood.


Citește și: