Chiar dacă acesta este căsătorit și tată, un familist convins la cei 40 de ani ai săi, Iulia Vântur, încă necăsătorită, care și-a găsit însă norocul tocmai în India, nu se sfiește să vorbească despre cel cu care a împărțit destul de multe la un moment dat. Iată ce a declarat blondina despre cel cuc are a avut o relație despre care cei mai mulți credeau că va duce la căsătorie.

”Am rămas în relații foarte bune cu oamenii care au fost în viața mea. Nu mi-a părut rău pentru nicio relație. Am învățat din toate.

Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult.

Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu”, a declarat Iulia Vântur, conform Wowbiz.ro.

Ce spune despre Ștefan Bănică

De asemenea, Iulia Vântur s-a referit și la Ștefan Bănică, și el căsătorit și tată, cu care spune că are o relație specială.

„Îmi e dor de Ștefan Bănică, de glumele lui. E un tip foarte haios. Ne încălzeam cu glume înainte de emisiune. Când mă ia dorul, îl sun”, a mai spus cu dor Iulia Vântur.

Și dor se pare că îi este și de prietena ei Andreea Raicu. De ziua acesteia, sărbătorită ieri, Iulia Vântur a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu Andreea Raicu, care și ea, la rândul ei, e îndrăgostită de India. Cele două s-au și întâlnit acolo acum ceva vreme, petrecând momente de neuitat.

”La multi ani, draga mea @araicu ?❤️ Sa ai dragoste in suflet, pace in minte si zambet pe fata mereu. Sa te bucuri de tine, de oamenii dragi si de tot ce viata ti-a oferit in dar! Pregateste-te, mai vin! Multe lucruri bune ? si o imbratisare cu drag”, i-a transmis Iulia Vântur prietenei sale, anunțând astfel fanii cu foarte curând va veni în România.

impreuna-cu-Andreea-RaicuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Vezi și Iulia Vântur a vorbit despre planurile de nuntă cu Salman Khan. Ce au întrebat-o până și părinții ei? A recunoscut chiar ea

Citește și:

Amna, despre boala fiului său. Ce diagnostic a primit băiatul cântăreței de la medici: ”Am fost în Turcia”

Cum arată și cât a costat casa lui George Buhnici. Este în top 10 mondial și cea mai inteligentă casă din Europa de Est